• Äldre 6 May 19:39
    5705 visningar
    8 svar
    8
    5705

    Får eksem av ringen! Kan jag lämna tillbaks?

    Förra veckan så var jag och min Sambo och valde ut förlovningsringar. Jag hittade en jag älskade (eller ja, några, men valde denna i alla fall), provade ut och fick hem dom! Det var lite problem med att vi fick fel storlekar osv så vi har varit fram å tbx dit ett antal gånger nu och fått fantastiskt bemötande!

    Men nu när vi fått storleken rätt har vi stött på problem nummer två. Ringen jag har valt är så kraftig att den ger mig kontakteksem! Jag ringde om detta då det blev rött och kliade runt ringen. Frågade först om allergi vilket hon trodde var omöjligt då ringen är i stainless steel.. Sedan frågade jag om eksem och då sa hon "Jahaaa du har eksem alltså. Då är ju inte denna serien ringar ultimat för dig, du kommer nog inte kunna bära dessa utan viss problematik för huden".

    Jag blev helt förtvivlad! Tanken på eksem slog mig aldrig då jag burit ringar ofta förr som aldrig stört mig. Men nu är den tråkiga sanningen att jag inte kommer kunna bära denna ring hur jag än bär mig åt..

    Så då till frågorna! Jag undrar:

    * Kan jag och min fästman lämna tillbaks ringarna och få pengarna tillbaks? (Vi har kvar äkthetsintyg, skrin och kvitto) Så att vi kan kolla på någon annan, nättare ring som jag kan bära utan att plågas av eksem.

    * Om det annars går att välja nya ringar och bara betala mellanskillnaden?

    Tilläggas bör att ringarna inte är "speciella" på något sätt. De är inte graverade, ej specialbeställda eller så, utan helt vanliga ringar från Flemming Uziel "stainless love" serien, och även oanvända, så de går ju att sälja till någon annan. Det är ju inte något som måste kasseras eller så.

    Någon som har erfarenhet eller vet hur detta går att lösa, snälla hjälp mig med råd! Känns så himla tråkigt om vi måste lägga ut samma summa på helt nya ringar och inte kunna få lämna tillbaks de gamla vi inte ens kan använda..

  • Svar på tråden Får eksem av ringen! Kan jag lämna tillbaks?
  • Äldre 14 May 13:42
    #7
    +1

    Allt gick jättebra, vi fick byta utan problem tills vi hittade rätt och idag bär jag stolt upp en fanatisk ring som jag älskar! :D

Svar på tråden Får eksem av ringen! Kan jag lämna tillbaks?