• Äldre 9 Apr 17:17
    4858 visningar
    13 svar
    13
    4858

    Ingen dans!

    Gift för andra gången och ingen av gångerna hade vi allmän dans.

    Första gången hade vi en trubadur som underhöll lite då och då under festens gång, blandades med lekar där vi som brudpar var med, lite tal , jag kuppade som brud och sjöng för min man. Sen dansade vi brudvals, det ville både jag och min man.  Men ingen annan dans fanns.  När vi hade dansat klart var det liksom slut på all underhållning. Vi dansade som "sista paret ut". 
    Efter det blev det mingel och efter en stund så åkte vi iväg och lämnade festen.  Vad gästerna sen gjorde efter vi åkte iväg vet vi ju inte...  

    Andra gången hade vi 2-rätters middag på resturang , en trubadur underhöll med lite sång under middagen.  Sen åkte vi hem till vårt hus där vi hade bröllopstårta, kaffe dukat på altanen . Paketöppning och mingel efteråt.  Sen åkte jag o min man iväg till bröllopsnatt och gästerna var kvar i huset. 
    av förklarliga skäl hade vi inte någon dans....  

    Så jag tror att ni behöver planera festen utifrån att ni inte ska ha någon dans.  Måste ni då tex ha gigantisk festlokal ?  Ni kanske kan välja en mindre lokal. 

    Jag har varit på flera bröllop där det inte varit någon dans och dom har haft en festkommitte som satt ihop sketcher, lekar och annan underhållning som tex sång och nån har spelat.  Det är ingen som har efterfrågat dans alls över huvud taget. 

    Har man 100 gäster och i alla fall 15-20 av dom är engagerad i någon form av underhållning så tar det ändå sin lilla tid om man också ska räkna in att det ska ätas och minglas lite också.  

    jag vet ett par som hade lagt in i programmet allmän fotografering. Då ställde brudparet upp för alla som ville fota dom och som ville fota sig MED brudparet. Då togs det släktbilder , kompisgänget ställde sig kring bruden, syskonkort osv osv...  Det  tog nära 40 min kan jag säga , var ohyggligt roligt även för dom som bara stod och tittade på.  

Svar på tråden Ingen dans!