• crs
    Äldre 13 Mar 12:36
    13301 visningar
    26 svar
    26
    13301

    Göra egen bröllopstårta

    Nyfiken gul , nu fru skrev 2015-03-13 12:32:40 följande:

    varje fyllning var för sig är nog väldigt god men det är så mycket sött i dom och dom påminner väldigt mycket om varandra. Fluff och mousse är typ samma sak... 

    jag skulle inte blanda så mycket olika smaker utan kanske göra fyllningarna mer avskalade och enkla och utgå ifrån mer syra.  Mer bär och mosbaserade istället för gräddbaserat. 

    Istället för hallonmousse kanske rårörda hallon vore något? En lemoncurd? Skippa riesenfluffen och istället koka en riktigt god äkta tjock chokladkräm med riktigt mörk choklad som då blir lite syra istället för sött. 


    Där lyckades du exakt sätta ord på vad jag tyckte men inte alls lyckades formulera ens i mitt huvud.

    Jag fick intrycket av att det i originalet var alldeles för mycket olika grejer, kändes både rörigt och för sött.
Svar på tråden Göra egen bröllopstårta