• Äldre 4 Apr 10:51
    10044 visningar
    23 svar
    23
    10044

    Ca pris på att låta tillverka sin drömring?

    crs skrev 2015-03-13 06:59:00 följande:

    För detta, förarbetet med designerna, och sen själva jobbet hos henne, plus materialet, betalar vi 1100?, för två ringar. Där min klart står för merparten både i arbetskraft och materialkostnad. Sambons ring blir en helt enkelt titanring, medan min också blir en titanring men med detaljer i metallen, och med en större rosa saffir och 5 mindre diamanter. 

    Jag tror inte att priset skiljer mycket alls mot om jag hade valt en av hennes färdiga ringar med motsvarande material och så. Jag har inte alls fått känslan av att hon tar betalt för själva designarbetet, trots att hon gjort det grundligt och väldigt bra. Jag är verkligen stört nöjd (trots att jag inte sett den faktiska ringen än), och väldigt glad att jag inte valde en ring som vem som helst kan köpa att ha på fingret. Det känns superskoj att ha en helt unik ring!


    Glömde du en nolla eller ska det vara 1 100? Oavsett vad låter det som ett bra pris. Vilken stad var det i och vad heter smeden? Jag vill nämligen också ha en egendesignad titanring. .
  • Äldre 4 Apr 18:53
    #9

    Tack för svaren Crs och Jullis! Jag ska genast kolla in dess

  • Äldre 10 May 14:37
    #16

    Jag valde titan för att jag har ett fysiskt jobb och titan slits mindre än guld. Efter två år är ringen rejält repig, men hade det varit guld hade den nog inte funnits kvar. Dessutom uppskattar jag att ringen bara kostade 700 kr

Svar på tråden Ca pris på att låta tillverka sin drömring?