• crs
    Äldre 10 Mar 18:26
    38066 visningar
    176 svar
    176
    38066

    Bröllopsformen 1.0

    Jag åt hamburgare och pommes till middag idag! Både jag och min snubbe. Vi hade tänkt äta bättre, men sen var vi på stan och skulle kolla våra ringstorlekar så vi råkade passa på att äta ute, och då blev det så.

    Liiiiiten uppvägning: jag var ute och sprang i morse innan jag knappt ens hade hunnit dricka kaffe än. Jag avskyr att springa, brukar bara styrketräna när jag tränar, men nu har jag gett mig fan på att bli bra på springande också. Så att.
    En till dålig grej: jag har inte kört min vanliga träning på typ två veckor. Haft så mycket att göra med skola och barn, och sjukt barn osv, så det har bara inte blivit. Helt sjukt för mig som annars så sällan tar träningspaus. 

  • crs
    Äldre 11 Mar 15:24
    #7
    augusti skrev 2015-03-11 11:08:02 följande:

    Missad träning i en månad nu. Vitt bröd och mkt vin. Jag har tyckt synd om mig själv nämligen.


    Inget är så bra som vin och bröd när det är synd om en! Herregud, så synd det är om en ibland. Vi var sjuka för ett par veckor sen, och det var så synd om att att vi var tvungna att äta godis till middag två dagar i rad. Rimlig man är... 

    Jag ska springa ikväll. Och imorgon ska jag se till att träna innan skolan. Jag älskar verkligen att träna, fattar inte varför jag tappat det. Och det känns så motigt att plocka upp det igen. Vet inte varför, jag saknar det ju liksom...
    Men, nu har jag sagt att jag ska göra det, så nu måste jag. Springa en sväng i eftermiddag, och göra något skoj på gymmet imorgon. Typ knäböj och axelpress, det är nog mina favoriter. Eller egentligen marklyft, för det är jag bäst på, men det är så jävla jobbigt så jag vet inte om jag orkar imorgon. Får nog bli på lördag istället. 
  • crs
    Äldre 11 Mar 15:48
    #10

    Haha, men jag tycker nog faktiskt knäböjande är rätt kul! På ett lagom ångestfyllt sätt... Men jag knäböjer miljoner gånger hellre än springer till exempel. Att springa är helvetet typ ju. Jag gillar att cykla, ser sjukt mycket fram att kunna plocka ner min racer från väggen, men att springa, fy fan... 

    Jag är precis likadan. Blivit så jävla bra på ursäkter med. Typ att växlarna på min cykel har fastnat på lägsta läget, så det är drygt att cykla, men tar för lång tid att gå när jag har en tid att passa i skolan efter träningen, så då bara struntar jag i det. Lär ju säkert ta typ 5 minuter att fixa cykeln, men inte fan har det blivit gjort trots att den drygat sig i typ ett par veckor. 

  • crs
    Äldre 12 Mar 08:47
    #15

    Jag tränade inte imorse, jag sov och beställde klänning istället. Och jag kommer inte gymma ikväll, för jag står inte ut med att vara på gymmet när det är så sjukt mycket folk där som det är på kvällarna. Meeen, jag kan köra ett kettlebellpass hemma i trädgården ikväll! Det blir premiär, vi har bara haft trädgård nu över vintern och varken jag eller sambon har varit pepp på att träna i snön. Men den är ju borta nu, så det är väl bara att köra :)

    Mitt bästa mattips: mandlar. Jag älskar mandlar! Perfekta att ha med sig som mellanmål osv. Jag brukar äta mandlar varje dag antingen som mellis på förmiddagen, eller som en del av min lunch. Det kräver ingen ansträngning alls att fixa dem, och man kan alltid ha med sig i väskan utan att de blir dåliga. 

    Ungsomelett brukar vi göra med! Men med ägg, grädde och ost, plus typ stekt kyckling och svamp eller bacon och broccoli eller vad som. Gott, enkelt och perfekt att göra i långpanna så man får lunchlådor! 

  • crs
    Äldre 12 Mar 10:27
    #20

    Jag håller med om det här med ätardag, det funkar inte alls för mig. Samma som för augusti, det bara triggar igång och gör dagarna efter jävliga. Bättre då att tillåta mig lite ibland, inte ofta, och däremellan hantera sug på andra sätt. För mig är te (med mjölk) och fun light schyst! 

    Jag tycker det här med mängden mat är lite knepigt med. Eller inte egentligen, men att matcha min inställning till mat med mina träningsmål. Typ när jag kör ett träningsprogram som är specifikt för att bli starkare, nog fan vet jag att jag också måste äta för att lägga på muskler och styrka. Men svårt att koppla bort den där nästan inbyggda känslan av att mat är liksom dåligt, eller iaf att mycket mat är dåligt. Jag har kört lchf så länge med så jag får sjukt dåligt samvete bara jag äter en macka, är så himla inkörd i att kolhydrater är dåligt, trots att jag på det rationella planer vet att kolhydrater kan vara toppen. 
    Fast nu vet jag inte om jag kör lchf längre, snarare low carb, high protein. Men jag gillar att äta fett också, för att jag då inte alls behöver äta lika mycket för att bli nöjd. 

    Min typiska lunch är sådär 05-1 dl mandlar och en lchp-bar, ibland en en proteinshake med. Mycket för att jag hatar att släpa på lunchlådor, det tar så mycket plats och kräver förberedelse. Är jag hemma över lunch så brukar jag laga omelett istället. 

  • crs
    Äldre 12 Mar 10:31
    #21
    Nightrod skrev 2015-03-12 09:18:18 följande:

    Du borde ringa min sambo... hon har ju kört kettlebells som en dåre förr. Men det finns inga vettiga pass i sthlm som inte kostar mer än de smakar så att säga, nu får hon köra gym med mig som hon halvogillar (klasserna går bra, pump, combat osv). Fast ikväll skall hon träna pole, sjukt grymt hur hon kan svinga runt den jävla stången
    Trist! Ni borde kanske kika mot Linköping då, min träningsanläggning har både grymma kettlebellpass och bra gym! Där det också finns en fin samling kettels. Och massa andra bra pass med, om man gillar sånt. ;)

    Jag gillar verkligen att ha en liten egen samling kettlebells hemma, superskönt att på sommaren kunna ta med ut och köra ett pass i morgonsolen. 

    Jag är helt imponerad av folk som kan pole. Jag har aldrig provat, men verkar både sjukt svårt tekniskt och sjukt krävande fysiskt.
  • crs
    Äldre 12 Mar 15:28
    #29
    prettybeatup skrev 2015-03-12 15:19:09 följande:

    Jag har kommit i en liten svacka gällande träningen, vill inte träna, men jag måste för att hålla mig i form och för att kunna äta (nästan) vad jag vill. Har precis nått mitt viktmål, har sammanlagt nu gått ner 25kg sedan i oktober. Och det är ju verkligen NU jag skulle behöva vara peppad och engagerad med träningen..

    Visst, jag tar Power-walks och joggar och cyklar istället för att åka tunnelbana.. men det är just den andra träningen (cirkelträning i mitt fall) som verkligen inte fungerar just nu. Bara för att jag inte känner för det.. (kan lätt tänka, "idag har jag ju cyklat till jobbet, så idag behöver jag ju inte gå och träna").

    Så ge mig lite motivation och tankeställare till varför jag ska gå och kötta så att svetten lackar på gymmet...


    Det är kanske nu du behöver testa någon annan sorts träning? Jag blir med sån ibland, men träningsglädjen brukar komma tillbaka om jag testar något annat, någon helt annan typ av träning eller andra redskap, eller bara andra övningar än de jag brukar göra. Strunta i mål och bara göra vad som känns skoj. Då brukar iaf jag få tillbaka träningsglädje och -lust. :)
  • crs
    Äldre 14 Mar 09:37
    #39
    +1

    Jag åt mackor till middag igår. Sambon var inte hemma, och det brukar vara han som lagar middag, så jag liksom... Tja, åt mackor. 

    Men strax ska vi iväg till gymmet!

  • crs
    Äldre 16 Mar 16:02
    #45

    Jag var på 30årsfest i helgen, och bortsett från massa vin och shots så satte jag i mig en rätt stor bit chokladtårta som var kanske det godaste jag någonsin ätit. Min sambos bästa vän som hade bakat, under kvällen påminde jag honom om min födelsedag kanske 100 gånger. Fy fan vad gott det var.
    Och i söndags var jag bakis och satte i mig några rostade mackor med nutella på.... Det var också gott.

  • crs
    Äldre 18 Mar 12:39
    #53

    Jag hade tänkt gymma idag, men jag bara kände inte för det. Så typiskt när jag idag hade tid, men det bara tog emot för mycket. Så jag gav mig ut och sprang istället, det är ju schyst väder och sånt. Men uuusch vad jag avskyr att springa! Jag hittar inte bland alla vägar i "skogen" där vi bor heller, så jag mest gick omkring och irrade tillslut, tills jag hittade en bekant väg. Blä. Jag är värdelös på att springa om jag inte har sambon bredvid mig. Utan honom ger jag upp jättefort, och håller värdelös fart. Springer alldeles för fort om jag är själv, blir helt slut på ingen tid/distans alls. 

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0