• Äldre 11 Mar 15:19
    38373 visningar
    176 svar
    176
    38373

    Bröllopsformen 1.0

    Juicedetoxa? http://juica.se/ (ganska jobbigt, men ger bra resultat).

    Själv håller jag min form genom att träna regelbundet, tränar 4-5 gånger i veckan. Planera in träningen i kalendern, ha med dig/ha på dig träningskläderna till jobbet och träna på väg dit eller hem. Du kommer garanterat få dåligt samvete av att inte ha använt träningskläderna du släpat med dig.. Skaffa en träningskompis, så är det svårare att strunta i att gå och träna. Försök att hitta en träningsform som du tycker är rolig, så blir det lite lättare att ta sig dit. Det är några tips till er som hjälpt och fungerat bra för mig :)

  • Äldre 12 Mar 15:19
    #27

    Jag har kommit i en liten svacka gällande träningen, vill inte träna, men jag måste för att hålla mig i form och för att kunna äta (nästan) vad jag vill. Har precis nått mitt viktmål, har sammanlagt nu gått ner 25kg sedan i oktober. Och det är ju verkligen NU jag skulle behöva vara peppad och engagerad med träningen..

    Visst, jag tar Power-walks och joggar och cyklar istället för att åka tunnelbana.. men det är just den andra träningen (cirkelträning i mitt fall) som verkligen inte fungerar just nu. Bara för att jag inte känner för det.. (kan lätt tänka, "idag har jag ju cyklat till jobbet, så idag behöver jag ju inte gå och träna").

    Så ge mig lite motivation och tankeställare till varför jag ska gå och kötta så att svetten lackar på gymmet...

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0