• Äldre 11 Mar 11:08
    38077 visningar
    176 svar
    176
    38077

    Bröllopsformen 1.0

    Missad träning i en månad nu. Vitt bröd och mkt vin. Jag har tyckt synd om mig själv nämligen.

    Men beachen närmar sig och jag har minst 5kg kvar att gå ner. Men de är envisa de där kilona. Suttit som berget sen i somras.

    Köpte hantlar och ankelvikter för hemmabruk, när jag misgsar gymmet, tänkte jag.

    Använt dem två ggr. Men imorn! Imorn ska jag till gymmet. Och sen äta något riktigt nyttigt, men som fortfarande gynnar träningen, typ råris och kyckling. Mums...not.

    Jag har en bikini som bara måste passa, så att så fort jag kommer i den utan att se ut som en kassler så är jag färdig!

  • Äldre 12 Mar 09:27
    #17

    Idag är det tänkt att jag ska fixa naglarna vid 12 och träna efter det. Kan inte heller träna när det är mkt folkl på gymmet. Dels finns det så få grejer, sen är det störigt med alla människor..jag är ingen peoples person så att säga haha

    Kul med recept!

    Mandlar är gott, men för att jag ska va nöjd krävs en påse och då är vi uppe i mååånga kalorier. Jag funkar bäst på matig-mat tyvärr.

    När jag jobba på ett ställe en gång var det en tjejsom alltid åt ett halvt paket keso och en tomat till lunch. Skulle aldrig i livet fixa det, stackarn.

    Jag åt lchf i höstas och det vr jätte gott och jag gick ner 3kg, men det sket sig när min kille hela tiden skulle ät sånt jag inte fick. Jag gv efter till slut. Hade han också gett det en chans skulle det vara lättare men jag har inte den disciplinen som krävs att gör det själv, och jag älskar kolhydrter. Mmmm pasta... Dock blir jag tjock bara jag ser pasta. Han med. Så nu har vibestämt oss att from nästa vecka så äter vi mer Gi/lchf. Inte så extremt strickt lchf men tillräckligt för att det göra gott. Ehrm....och tränar 3ggr i v. Hehe

  • Äldre 12 Mar 10:12
    #19
    Nightrod skrev 2015-03-12 09:51:58 följande:

    GI är sååååå mycket bättre än LCHF för då får du äta kolhydrater bara det är långsamma, endel pasta går faktiskt bra, finns ju pasta som är utan gluten, den är mycket bättre än vanlig pasta tex. Men att blanda LCHF med Gi kommer bli kattastrof, för då kommer kolhydraterna från GI att få fettet i LCHF att lägga sig på kroppen, så kombinera dem INTE. Kör man LCHF så måste man va strikt LCHF annars är det omvänd effekt.

     

    Jag är som ni, blir tjock av att köra närmare än 100m av MC-donalds, MEN jag har en ätardag. DVS jag håller mig till strikt diet på vardagar (i princip GI med så lite kolisar som möjligt) och sedan har jag en ätardag där jag trycker i mig så mycket gott att jag inte vill se mat på en vecka, dvs till nästa ätardag


    Jaa asså jag tänkte mig snarare en... Low/medium carb, medium fat diet typ lmcmf haha

    Gi är bra, har testat detockså, men gick inte ned lika bra på det som lchf. Jag skulleinte orka det som livsstil men ett tag och sedan gå över till mer gi.

    Ätrdag är bra för min kille, men för mig funkar det inte så vr, det triggar igång sötsuget, eller brödsuget snarare, så att dagarna efter blir jobbiga så jag får helt enkelt skaffa mig disciplin istället :)
  • Äldre 13 Mar 10:09
    #33

    Igår, efter naglarna, gick jag först hem, men sen, efter att ha skällt på mig själv ett tag, tog jag mig till gymmet.

    Väl där inser jag såklart att jag tappat massor i hur mkt vikt jag kan ta, så jag körde ett rätt lugnt helkropps pass med 3set x12-15. En timme typ. Bra kom igång pass tycker jag

    Idag har jag mkt mkt ont....men det känns skönt :) känner som att jag kanske är lite sugen på att träna igen haha, hoppas motivationen återkommer, för den har varit som bortblåst, och jag som höll så bra kontinuitet i höstas.

    Maten då. Alltså jag äter inte onyttigt, men mina portioner!!!! Jag äter som tre karlar, eller har ni sett när odjuret äter gröt med belle när han ba slafsar i sig, typ så hungrig är jag jämt!

    Så, regelbundenhet. Måååste få till att trycka mig nå larvig kvarg eller nåt mitt på dan kännerr jag.

    Annars är ju kakor gott....mmmmm.....kakor.....

  • Äldre 13 Mar 10:43
    #35
    Nightrod skrev 2015-03-13 10:34:18 följande:

    Bara köra på

    Jag tror du klarar det med lätthet att gå ner de kilorna, jag skall försöka mig på 10 kg minst till augusti.Bra att trappa upp träningen som du gör så man samlar inspiration och vill mer och mer

    Idag bjuder de på hemgjorda snickers på jobbet så det var ju inte svårt alls att hålla sig från att stoppa ner hela ansiktet i den långpannan. Får mig längta extra till söndag (ätardag), får bita mig i läppen fram tills dess...

    Vist är det skönt med träningsvärk, bekräftelse på att man vart duktig. Jag har mer jämonnt i varenda muskel och sena i hela kroppen idag känns det som, har redan kommit på mig själv med att försöka få till ursäkter att inte gå och träna ikväll, ha ha ha..


    Åh nej....hemgjorda snickers....satan vad gott! Ja,det gäller att stå emot, ta ett äpple istället liksom haha

    Mmm ursäkterna är många, men tänk vad skööönt det känns när man väl varit där, det är ju inte så tråkigt när man väl är där,det är bara processen att ta sig dit som är ett stort mörker!

    Komigen!
  • Äldre 16 Mar 11:06
    #41

    men jisses nightrod haha hade ni munchies ????

    ( om det blir frågetecken ovan så är det menat att vara en smiley, annars så var det inget)

    vi har varit på släktkalas o helgen så det blev mkt mat och mkt vin, men nu är det vecka igen så jag ska försöka hålla igen på onyttigheterna och träna iaf 2 ggr. får börja tillbaka långsamt!

  • Äldre 17 Mar 17:39
    #48

    shit happens, man kan inte va duktig varje dag, och det är okej :)

    jag tränade ett intensivt styrkepass på 40 min idag. har helt tappat glöden men jag går dit och gör skiten iaf. ätit äckel kvarg sen. finns ju inga kalorier i skiten i men jag föredrar riktig mat. 
    sitter här med en pastasallad dock, kanske inte det bästa att ha pasta i, men med tanke på att jag bara ätit typ 300 kalorier idag känns det rätt okej ändå! 

    Heja oss alla! 

  • Äldre 25 Mar 09:17
    #64
    Nightrod skrev 2015-03-25 08:56:15 följande:

    Ha ha ha låter som mig igår, fast med pizza,,

    Vet hur det är, förr älskade jag gymmet hade panikångest om jag inte var där varje dag, nu får jag slita mitt själv i håret för att komma dit. Inte alls hittat glädjen att träna som jag hade förr.

    Fan va gammal jag är


    crs skrev 2015-03-25 08:43:34 följande:

    Jag verkar ha tappat träningen... Så lite som jag tränat nu under våren har jag inte gjort på flera år. Jag brukar vara jättduktig på det, inte alls tycka att det är jobbigt eller drygt, utan tvärtom. Senaste månaden har jag mest varit opepp på träning, trots att jag egentligen gillar det. Sprang två gånger förra veckan, och gymmade en... En! Herregud, jag som annars är på gymmet så ofta jag har tid. Istället låg jag mest hemma på soffan. Yay. Och i måndags övertalade jag sambon att äta godis til middag. Det går bra för oss (okej mig, han tränar som vanligt, inga problem där inte).


    Word!

    Inte trönat sen i onsdags.

    Har sakerr att göra hela tiden, och även om jag har tid efteråt eller före så har jag helt tappat suget. Jag brukade ligga isängen på kvällarna och typ fundera på morgondagens gympass och var as pepp, men nu...ingenting. Tänker på att jag borde men lusten finns inte där.

    Jag somskullr va fit som fan beach 2015, fortsätter det såhär blir det vassen i år!
Svar på tråden Bröllopsformen 1.0