• Cakefa­iry
    Äldre 20 Mar 23:25
    2411 visningar
    9 svar
    9
    2411

    Dukning vid otraditionella familjeförhållanden? Hjälp!

    Eriksberg skrev 2015-03-08 18:42:27 följande:

    Hjälp!
    Jag har ett problem angående dukningen. Vem ska sitta vid honnörsbordet? Min blivande man har inte sina föräldrar i livet längre och jag har min mamma som ganska nyligen träffat en ny man (som jag inte känner så väl och därför inte vill ha närmast mig). Han verkar mycket trevlig, men jag vill ju ha någon som står MIG nära vid min sida då. Några förslag??


    Vi har också haft funderingar kring bordsplacering. Min mamma är ihop med en kille som inte jag heller vill ha närmast mig, plus att de inte talar samma språk som mina sambos förälder. Och alla våra 4 groomsmen och bridesmaids kommer inte få plats på ett avlångt bord, de talar inte heller samma språk och känner knappt varandra (det skiljer också typ 30 år emellan dem).

    Vi har inte riktig kommit fram till en bra lösning än.

    Dock är en fundering att placera oss vid ett seperat bord och har hönörsgäster vid sitt eget bord. Låter kanske lite trist men vi kommer ändå inte vara sociala under själva middagen och tårtätningen.

    Ett annat alternativ är att ha tärna, sedan mamman sedan mannen (då få ni lite avstånd iaf) och göra likadant på din m2bs sida.
Svar på tråden Dukning vid otraditionella familjeförhållanden? Hjälp!