• Äldre 8 Mar 19:15
    2435 visningar
    9 svar
    9
    2435

    Dukning vid otraditionella familjeförhållanden? Hjälp!

    Välj dom ni vill ha där helt enkelt.


    Syskon, kusiner, bästa vännerna...

  • Äldre 14 Mar 11:36
    #5
    Eriksberg skrev 2015-03-14 10:22:04 följande:

    Tack för era förslag. Enda problemet om vi väljer tätnan och marskalken närmst oss är ju i så fall mamma. Var ska hon då sitta??


    Det behöver inte vara antingen eller... Om din mamma är enda kvarvarande föräldern ni har så kan ni ha henne + tärnor och marskalker. Eller välj bara ut dom ni helst vill ha sittandes hos er... eller tja. 
    Man behöver inte följa traditionerna Flört

    Prata med din mamma, fråga vad hon tycker. 
    Hon kanske hellre sitter vid några andra släktingar.

    På honnörsbordet kan det vara svårt att föra ett samtal eftersom du bara har folk "på pratavstånd" bredvid dig. Så det kan faktiskt (rent socialt) vara det sämsta bordet att sitta på av den anledningen.

    Så innan du oroar dig för vart din mamma ska sitta - prata med henne.
    Vill hon sitta på honnören så tycker jag att du och din blivande väljer ut ett jämt antal var (där din mamma är en) som ska sitta med er. Det spelar ingen roll om det är tärnor/marskalker, toastmaster, bästa vännen eller tja... vem som helst
  • Äldre 20 Mar 13:33
    #8
    emchan skrev 2015-03-20 11:47:06 följande:

    Klart det gäller även för era föräldrar :) 
    Och när det gäller bordsplaceringen i övrigt så är det bara att blanda leken och försöka hitta folk som kan ha något gemensamt och sätta i närheten av varandra. 

    Så gör ert bästa, fråga tärnan lite mer om hennes killes intressen och sätt honom i närheten av folk han kan ha något gemensamt med (pratavstånd är de direkt bredvid vid runda bord, men på långbord är det även de mittemot och diagonalt emot)

Svar på tråden Dukning vid otraditionella familjeförhållanden? Hjälp!