• Anonym (hall)
    Äldre 8 Mar 17:35
    8012 visningar
    12 svar
    12
    8012

    gravid - oense om vad vi ska göra

    Varför förstora upp det sååååååå mycket innan du ens vet säkert?

    Det är lika illa av han som dig att bara chansa då ni inte riktigt vet vad ni vill. Du säger att du är redo att ha barn osv men du måste samtidigt tänka på honom om du nu inte vill förlora hans förtroende. 

    Du gör ett medvetet val att inte skydda dig. det är din kropp så att skylla på att han inte vill skydda sig är ganska lågt det med. visst borde han också veta konsekvenserna av sitt handlande. 

    Jag tycker det är viktigt att båda vill ha barn så att ingen känner sig tvingad för det är inget roligt det med. om han tror sig va redo om 1 år samt att ni har det mer stabilt då så skulle jag personligen ha satsat på det och bara förberett mig så mycket som möjligt!

    Lycka till i framtiden. 

  • Anonym (hall)
    Äldre 10 Mar 17:15
    #11

    låter som massa bortförklaringar. det är väl bra ni pratat nu. men man ska väl också respektera ens partners val att vilja vänta (visst han skydda sig inte och då får han skylla sig själv). men det är väl viktigt om ni pratar om vad ni vill göra innan ni börjar ha sex utan skydd. 

    Jag väljer att ge min åsikt. om du skriver i ett forum får man också räkna med vissa åsikter. men i slutändan gör du som du vill. 

Svar på tråden gravid - oense om vad vi ska göra