• Äldre 7 Mar 22:26
    8003 visningar
    12 svar
    12
    8003

    gravid - oense om vad vi ska göra

    Skriver under på ovanstående kommentarer.

    En sak jag bestämde när jag gjorde abort, (Vi hade varit tillsammans i ett år, precis börjat på våra 5åriga utbildningar, och hade inte tänkt ha barn förrän efter vi avslutat våra universitetsstudier.), var att OM vi gör abort nu, så kommer vi definitivt vänta MÅNGA år innan vi skaffar barn, om jag skulle bli gravid ett år senare skulle jag tagit bort det, då det hade känts hemskt mot det första barnet jag hade i magen att bara lättvindigt välja bort det, för att direkt efter få ett annat. Kanske jättekonstigt att tänka så, men det var viktigt för mig att jag inte bara "bytte ut det", utan att jag verkligen väntade länge, så att det hade gjort en väsentligt stor skillnad i våra liv, och att det fanns en riktig mening med att jag tog bort det barn jag hade i mig.

    Du kanske inte alls känner såhär, men ville bara dela med mig av mina tankar och känslor, ifall att du kanske också haft sådana funderingar.

  • Äldre 8 Mar 17:35
    #9

    Blev jätterörd av ditt sista inlägg. Vad fint att ni närmar er varandra på det planet. Det var inte menat att ni skulle få en bebis än, men det kommer säkert gå bra sen när ni väl försöker. Håller tummarna för er! Och vad skönt för dig att du har honom som går bredvid dig igenom allt. <3

Svar på tråden gravid - oense om vad vi ska göra