• Anonym (Rocka­n)
    Äldre 7 Mar 21:57
    8063 visningar
    12 svar
    12
    8063

    gravid - oense om vad vi ska göra

    Vi har väl ungefär samma situation, föutom att jag fick missfall igår.

    Vecka 5 och jag visste inte att jag var gravid men misstänkte.

    Jag har haft utmattningssyndrom i mer än ett år och är på väg tillbaka så egentligen är en graviditet inte optimal men jag känner att jag inte kan göra fler aborter, gjort två redan och de räcker så, plus att jag är en bit över 30 så jag får ju mondre chans för varje år, inte som dig då, men ändå tillräckligt mkt anledning för att skaffa barn.

    Min kille vill också att allt ska vara " klart" innan vi skaffar barn, och han var väl i te direkt överlycklig när jag sa att jag kan vara gravid, men desto mer ledsen när jag fick missfall igår. Då var det som att en lampa gick upp för honom och han tyckte typ att självklart är det dags.

    Jag menar, när är egentligen " rätt tid" det dyker alltid upp nya grejer,är det inte utbildning, är det jobb eller familj ellerr ja whatever.

    Jag tror att din kille mest är chokad och får han bara smälta det lite så kommer han att acceptera det och bli mer på tåget så att säga. Framförallt med dina förutsättningar att få barn. Min bästa vän är gravid i mån 6 nu och hennes kille var inte alls glad fram tills han fick se första ultraljudet. Det är nog sååå mkt mer abstrakt för en man, det är ju ändå du som bär på det, inte han. HAn kan nog inte förstå det för det är inte han som har det inuti sin kropp.

    Behåll det, och ge han tid att smålta det.

Svar på tråden gravid - oense om vad vi ska göra