• Äldre 21 Feb 12:14
    3248 visningar
    5 svar
    5
    3248

    Hur ska jag lösa min bröllopsdag?!

    Jag håller med SaraJ. Du kan inte ta beslutet på om din släkt kommer bli ledsna eller inte och vad som sårar dom mest. Men om dom får rätt information så kan dom välja att komma eller inte komma beroende på vad dom tycker är ok eller inte.
    Ett sätt att få ner alkoholintaget så det inte blir något direkt fylleslag kan vara att dela ut drinkbiljetter (typ perforera en sida i festhäftet om du ska ha något sånt) och ge alla ett visst antal biljetter att lösa in under dagen för dryck.


    Eventuellt att dryck till maten inte ingår i det, men vill man ha något i baren på kvällen så löser man in det mot en biljett.

    Ett annat sätt är att ha betalbar. Det brukar effektivt få ner alkoholkonsumtionen...

    Att ta ett par glas, slappna av och ha kul är en sak, men fylleslag där folk typ somnar under bordet eller ligger i ett hörn och spyr är ju inget man direkt strävar efter... Och är man på ett finare ställe så brukar det även vara lite införstått att man tar det lite lugnt Flört

    När det gäller att du vill ha en dag med romantik i fokus så säg det helt enkelt till din blivande.
    Berätta att det är väldigt viktigt för dig att få just den här dagen. Han kanske inte behöver göra så mycket för att det ska bli sådär romantiskt som du vill ha.
    Gör upp en gemensam budget och sen - om han inte tycker det är så viktigt att få som han vill - så kan han släppa planeringen till dig med allt vad det innebär av dekorationer och allt runtomkring. Han kan helt enkelt ta på sig det du vill att han ska ha på sig, dyka upp och kanske pussas lite extra den här dagen... 

Svar på tråden Hur ska jag lösa min bröllopsdag?!