• Äldre 20 Apr 16:57
    2882 visningar
    5 svar
    5
    2882

    Vi ska gifta oss i hemlighet utomlands- hade ni berättat för era föräldrar innan eller efter vigseln?????

    Jag och min sambo kommer att gifta oss nu i maj i San Francisco. Vi kommer inte att beräta för någon innan vi åker utan kommer att skicka ett fint kort efter vigseln. 

    Vi gör på detta viset eftersom vi båda två har lite smått märklig relation till våra respektive föräldrar. Dessutom hade vi nog fått sätta "barnvakt" på min sambos pappa eftersom han har en tendens att hitta på konsigheter som vi inte skulle uppskatta. 

    En annan faktor i det hela är att vi bor i en stad som ligger ca. 40 mil från våra familjer och jag har en känsla av att min mamma blivit väldigt upprörd om vi velat ha vårt bröllop i "vår" stad, vilket är det vi hade valt. 

    Vi kom helt enkelt fram till att vi ville göra vårt bröllop till en dag vi kan minnas med glädje och det är tyvärr endast möjligt om vi utesluter familjen lustig 1 och 2...
    För att undvika tjafs och övertalningsförsök så talar vi inte om något innan utan dom får helt enkelt gilla läget när gjort är gjort. 
    Det är ingen rättighet att få gå på bröllop och man kan inte bete sig hur som helst bara för att man tillhör samma familj och räkna med att allt ska vara "som vanligt"

    Jag tycker därför att ni ska göra precis som ni vill och det som kommer göra er lyckliga. Det är eran dag!

Svar på tråden Vi ska gifta oss i hemlighet utomlands- hade ni berättat för era föräldrar innan eller efter vigseln?????