• Äldre 28 Jan 15:14
    26317 visningar
    57 svar
    +1
    57
    26317

    Vår son ej bjuden av sambos bror

    Vet ni att deras barn verkligen kommer vara med då? Vi hade barnfritt (förutom ammande) på vårat eget bröllop men hade med oss en barnvakt med till vår nyss fyllda 1-åring. Så kunde de vara och leka och äta nån annanstans än att behöva vara med på en lång middag som inte passar barn med spring i benen. Fungerade utmärkt. Så teoretiskt sett var hon med men ändå inte.

  • Äldre 29 Jan 09:31
    #29

    Vi hade en hel bröllopshelg och valde att bröllopsmiddagen/festen var barnfri vilket betydde att det var några barnn med (inklusive vårt eget) under helgen men en del blev upphämtade efter vigseln och vi hade en barnvakt till vårt som var med i närheten.

    Kanske värt att fråga om ni kan ta med en barnvakt för att ta hand om er son under festen men att han får vara med i övrigt på landet i några dagar?

  • Äldre 29 Jan 09:34
    #30
    +1

    Eller så får din man gå själv på sin brors bröllop? Man måste ju inte alltid göra allt tillsammans. Vad tycker han? Vill han missa sin brors bröllop för att er lille son inte får var med? Om du blir sur och stannar hemma så behöver det ju inte gå ut över din man och hans relation till sin bror.

Svar på tråden Vår son ej bjuden av sambos bror