• Aniara­4
  Äldre 29 jan 13:10
  21732 visningar
  27 svar
  Inlägg från Aniara4 Visa alla inlägg
  27
  21732

  Att inte bli sedd av den man älskar

  Tänk så olika man kan läsa. Det är inte alls den bild jag får.

 • Aniara­4
  Äldre 29 jan 13:17
  #19
  Anonym (Lillan) skrev 2015-01-26 12:51:37 följande:

  Senare på kvällen gick vi ut, och någon satt bredvid oss och försökte stöta på en yngre tjejkompis till oss. Min blivande sa att han skulle låtsas vara hennes pojkvän för att skrämma bort killen, varpå jag blev jättearg och gick därifrån. 
  /
  När vi skulle gå hem frågade han varför jag var sur, och jag förklarade att jag var ledsen eftersom jag hamnar i skymundan och för att det känns som att han hellre är någon annans pojkvän än min. Det är inte första gången han ska låtsas vara någons pojkvän eller ta hand om tjejkompisarna för att "skydda" dem från någon. Jag blir arg eftersom tjejerna faktiskt klarar sig. När jag går ut så är det ingen som tar hand om mig, utan det får jag göra själv. Är man inte intresserad av någons närmanden så säger man nej och går därifrån, svårare är det inte.


  Lite OT (men inte helt), men det här är något som stör mig så himla mycket. Att en tjej inte är intresserad ses av så många snubbar som irrelevant, däremot om det skulle visa sig att hon är "paxad" av någon annan man backar de, för de respekterar andra mäns rätt till sina "ägodelar" mer än vad kvinnan själv tjejer.

  Om han verkligen hade velat hjälpa tjejen som blev ansatt hade han kunnat säga "öh, du, märker du inte att hon inte är intresserad, låt henne vara ifred nu". Om det nu inte räckte med att hon själv sa ifrån.
 • Aniara­4
  Äldre 29 jan 15:18
  #22
  Aniara4 skrev 2015-01-29 13:17:38 följande:
   mer än vad kvinnan själv tjejer.
  Haha, "säger", inte "tjejer"! Kan inte ens skylla på mobilen där... Skrikandes
Svar på tråden Att inte bli sedd av den man älskar
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.