• Äldre 23 Jan 15:07
    6765 visningar
    41 svar
    41
    6765

    Anonymitet

    Tycker att kunna vara anonym är jättebra då man behöver hjälp med saker och ting man mår dåligt över, exempelvis någon hade skrivit en tråd om impotens, någon om sitt jobb, någon om sin svärmor. Alla dessa är känsliga saker som man inte vill gå ut med, det ska man kunna göra för att få hjälp. Däremot tycker jag det är väldigt onödigt av vissa som använder sig av den funktionen för att vara rent utsagt elaka eller tykna helt i onödan. Många glömmer att det är andra människor som sitter vid datorn som har känslor..

  • Äldre 23 Jan 15:46
    #10

    Men om det då inte är OK att skriva om olika saker under anonymitet då kanske BT skall ta bort den funktionen men då får de räkna med att de kommer fä färre besökare än nu. Givetvis finns familjeliv men vissa kanske inte vill vara medlemmar på flera olika sidor utan ibland bara behöver lufta något även om det inte har med bröllop att göra. 
    För mig spelar det ingen roll hur man gör men jag tycker funktionen i sig är väldigt bra. Med tanke på att inläggen ökat så visar det att det finns en efterfrågan på det och då tycker jag man skall fortsätta. =)

  • Äldre 23 Jan 16:09
    #13

    Man kan diskutera detta i evigheter, kan hålla med om att kvalitén på sidan försämrats ibland känns det som ett dagis. Men jag tycker själva funktionen är bra för de som verkligen behöver den. Behöver inte bli en kollektiv bestraffning genom att ta bort den. Man kanske däremot kan reglera den, att när det är ett öppet forum, att man inte kan skriva anonymt. Däremot om någon vill ha en anonym tråd då kanske man kan få va anonym. 

    Oavsett så fint BT till för oss som vill vara här. Då ska alla få möjligheten att trivas.
    Eller har jag fel? Måste vi reglera allt så strikt?

Svar på tråden Anonymitet