• Äldre 23 Jan 14:26
    6757 visningar
    41 svar
    41
    6757

    Anonymitet

    tycker inte man borde få starta trådar anonymt och om man gör det så får man räkna med att folk håller sig anonyma.

    Nu är ju jag sådan (förlåt för språket) som skiter högaktningsfullt i vad folk anser om mig, bara för att jag inte tycker som de gör.

    MEN och andra sidan så är ju det så att alla skall hålla varandra i handen på denna sida och sitta i en ring och sjunga kumbayamajlord eller fred på jorden låtar. Och så fort någon säger något negativt så blir det ett jävla liv.

    Men man skall få start en massa skittrådar och gråta ut om allt från stukad fot till att jag bröt en nagel igår, men ingen får säga emot eller klaga, för det är så synd om alla. Ja livet är jobbigt och därför finns familjeliv, där kan man prata om att pojkvännen har vart otrogen eller gjort slut eller om man bräde vid kvällsmaten igår. Men där är det så många trådar så man blir borttappad och då får man mer klapp på axeln här. Men jag struntar ändå att skriva i många trådar bara för att jag vet att skulle man säga.


    ?NEJ, den klänningen är inte fin?.


    Så blir det, har man inget bra och säga så säger man inget alls,


    Fy vad taskigt.


     


    Klart folk är rädda för att bli dumförklarade i andra trådar enbart för att de vill säga vad de anser (negativt) i en tråd.
    Så om man bara kunde inse att bara för att jag personligen tycker att folk är idioter som tar kuveravgifter från sina gäster.


    Så skulle jag sedan i nästa tråd kunna hjälpa denne person med att boka liveband, eller fan till och med låna gammelbilen min.


     


    Om du och din sambo tycker olika i en fråga, betyder det då att denne är en dålig person i alla andra lägen?


    Med andra ord, skulle man få tycka annorlunda och negativt utan att bli idiotförklarad av andra så hade nog få valt att vara anonyma.


    Live free, ride free
  • Äldre 23 Jan 14:27
    #3

    oj texten blev lite knas där med mellanslag och radbyten, man skall vist inte skriva i outlocken först och klistra in här sedanTyst


    Live free, ride free
  • Äldre 23 Jan 15:14
    #7

    Men det är ju just det.
    Att man behöver inte säga det så hårt innan någon tar åt sig personligen. Och nu menar jag just inte bara mig, men jag förstår vad du menar om att man kan utrycka sig så folk kan ta det fel. Men man kan säga att något är idioti och det är en stor skillnad från att någon är idiot. Just det där med kuvertfrågan, lämnar jag därhän för jag kan mycket väl uttrycka mig, ,, lite för starkt i den frågan.

    Jag tycker man skall slippa va anonym, samtidigt så tycker jag att "gråta ut" trådar inte hör hemma på bröllopstorget, här handlar det om bröllop och saker kring det, inte hurvida din blivande är otrogen mot dig. Det stör jag mig mer på än anonymiteten, för den kan man ju ändå gå runt och skapa ett nytt konto med, ungefär som varannan oseriös reklam inlägare här gör.


    Live free, ride free
  • Äldre 23 Jan 15:59
    #12
    Aline83 skrev 2015-01-23 15:46:28 följande:

    Men om det då inte är OK att skriva om olika saker under anonymitet då kanske BT skall ta bort den funktionen men då får de räkna med att de kommer fä färre besökare än nu. Givetvis finns familjeliv men vissa kanske inte vill vara medlemmar på flera olika sidor utan ibland bara behöver lufta något även om det inte har med bröllop att göra. 
    För mig spelar det ingen roll hur man gör men jag tycker funktionen i sig är väldigt bra. Med tanke på att inläggen ökat så visar det att det finns en efterfrågan på det och då tycker jag man skall fortsätta. =)



    Fast att de anonyma inläggen ökat beror ju delvis på att fler trådar existerar som inte har med bröllop att göra. Faktiskt ganska få som är anonyma i rena bröllopstrådar, men desto fleri de trådar där man gnäller om sina chef eller en otrogen kille. Så hade dessa trådar försvunnit så hade de flesta anonyma inlägg försunnit.

    Och vill man inte va medlem på andra sidor så kanske man borde strunta i att skapa vissa inlägg, för bara för att man kan så behöver man inte. Jag kan gå in på tjejtoaletten på en restaurang, men det gör jag inte. Jag kan start aen tråd här om någon som vill "knulla" vid sidan av, för då slipper jag ju gå med på en otrohetssida eller dejtingsida.. Men som sagt, lite vett och ettikett
    Live free, ride free
  • Äldre 26 Jan 08:39
    #26
    +1

    99% av alla här inne har ju redan anonyma nick som man inte kan härleda till just den personen, kanske en nära vän kan det men annars....

    Men jag tycker att just de där anonyma inläggen vi just prata om näsan enbart förekommer i trådar som inte hör hemma på Bröllopstorget. Om bara alla här inne kunde undvika att srkiva och svara på trådar som handlar om "fel saker"
    Kalas
    familjeproblem
    någons partner
    någons chef
    osv osv

    Sedan fattar jag inte varför det inte är här som på andra forum, skapar någon en tråd som liknar en som redan finns så stänger moderatorn den tråden och hänvisar till den redan existerande. Annars komemr det ju finnas miljoner trådar om mer eller mindre samma ämne

    Bröllop 2015
    Bröllop sommaren 2015
    Bröllop sensommar 2015
    Bröllop vår 2015
    Bröllop höst 2015

    Alla de trådarna lägger man väl under "Bröllop 2015" så den tråden blir mer aktiv och man slipper skriva samma sak i vartenda ställe. Finns det ingen som kan städa lite och göra forumet lättare att följa för alla...


    Live free, ride free
  • Äldre 26 Jan 12:34
    #30
    Ms T skrev 2015-01-26 12:15:43 följande:

    Har du missat att det finns ett "rum" som heter relation! Vad tror ni den är till för?


    Jaha så bara för att det finns ett sälj och köp rum så får man sälja t.ex. sex där?. För det är ju lagligt att sälja men inte att köpa. Och relationsrummet är givetvis till för att man skall söka relationer där, lite som ett kontaktforum. Förlåt för att jag har missförstått detta.


    För jag hade uppfattat det som ett bröllopsforum med olika rum där man delade upp de olika frågorna kring bröllop, som att sälja bröllopsgrejer från gamla bröllop eller att man vill köpa sådana saker, och att man hade problem med relationer mellan olika inför bröllopet. Aj fan förlåt, jag har missuppfattat detta.


    Skall genast börja sälja min gamla bildäck och mc delar på köp och sälj sidan. Skall bara hem och fota det först



    Live free, ride free
  • Äldre 27 Jan 07:02
    #34

    Och vart skall man dra gränsen då tycker ni.

    Vad är då meningen med att bryta ut bröllopstorget från övriga familjeliv om folk ändå anser att man skall ignorera att det inte är familjeliv.

    Spydig, för att jag drar ut på det lite längre? Du säger ju själv att bara för att möjligheten finns skall man ta den. Och det är lika rätt som fulla gäster på krogen som anser att det är barens fel att de blir fulla för att de serverar ju sprit och då måste man ju dricka tills man däckar, för möjligheten finns ju. Om alla levde efter att man har rätt att ta möjligheten bara för att den finns, så hade det varit en värld som ingen velat leva i


    Live free, ride free
  • Äldre 27 Jan 10:13
    #37
    Ms T skrev 2015-01-27 09:55:16 följande:

    För bla trådstartarens skull svarar jag inte mer på denna tråd. Jag är inte ute efter att få ovänner på denna sida


    Och det är synd at du skall känna så. För bara för att jag anser att du och någon mer har helt fel i denna tråd så anser jag inte att jag inte skulle med glädje hälpa dig att leta efter något du undra om i en annan tråd.

    För det är bara skilda åsikter om en detalj, sedan kanske du skulle behöva något som jag har liggande hemma eller har erfarenhet av och bara för vi anser olika om en sak skulle det aldrig innebära i min bok att jag inte skulle gladeligen erbjuda min hjälp då.

    Mvh


    Live free, ride free
Svar på tråden Anonymitet