• Plätti­s
    Äldre 1 Jun 10:54
    272859 visningar
    223 svar
    223
    272859

    Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015

    Äntligen får jag visa mina ringar också! Skrattande 



    Vigselringen är en 2,5 mm bred kupad vitguldsring med tio forestgröna diamanter på 0,01 ct vardera. Förlovningsringen är en Schalins Glaciär som är 4 mm bred. 

    Jag ska lämna in dem för rhodinering innan bröllopet så att stenarna på vigselringen får lite mer kontrast till skenan, för allt är ganska mörkt just nu. Men de är sååå fina, och jag längtar till jag får ha dem varje dag! Hjärta


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 4 Jun 00:39
    Pess skrev 2015-06-03 17:18:27 följande:

    Så fint med lite annorlunda diamanter :) och spännande att se hur orhodierat vitguld blir! Hur längesedan var de de rhodierades? :)


    Förlovningsringen har jag haft i snart två och ett halvt år utan att rhodinera om den, och vigselringen är helt orhodinerad :) De blir mörkare, men jag har faktiskt inte märkt det förrän nu när jag fick vigselringen. Sambons breda ring är jättemörk, men eftersom min är mycket smalare och märks det inte lika tydligt.

    Jag ska ta bild på mina rhodinerade bredvid sambons orhodinerade när jag lämnat in dem! Då har jag en påminnelse till mig själv i framtiden om att komma ihåg att lämna in dem med jämna mellanrum ;)
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plätti­s
    Äldre 27 Jul 18:41

    Här är våra ringar som vi bär sedan i lördags

    Jag tror det var i den här tråden jag hade sagt jag skulle lägga upp bild på mina rhodinerade ringar och min mans orhodinerade ring. Det är ganska stor skillnad i färg mellan dem, men i och med att jag har mörka stenar i ringen blev det så fint att ha dem rhodinerade! Mannen ville inte behöva lämna in sin så ofta, utan ville ha den naturlig. 



    Förlovningsringen är en Schalins Glaciär, min vigselring en specialskena från den lokala guldsmeden med tio forestgröna diamanter. Min man har en Schalins Romans. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Visa din ring! - Bildtråd ringar 2015