• Anonym (Inte ditt ansvar­)
    Äldre 13 Jan 20:37
    3134 visningar
    4 svar
    4
    3134

    Hjälp - svärmor, jag och ett X

    Det där är jätte svårt, men det du måste göra är att sluta övertala honom att bjuda sin mamma. Förmodligen ligger det mycket mer bakom varför han bryter med henne än bara att hon är jobbig mot hans tjejer som inte är hans x.

    Det är inte upp till dig att upprätthålla deras relation, han är vuxen och han vet förmodligen vad han gör. Ibland är det bättre att släppa taget, även om sin närmaste familj. För alla inblandade. Kanske förstår hon hur illa hpn beter sig då, eller inte. Oavsett erkar de inte ha en nära relation ändå trots flickvänner hit o dit.

    Vill du att farmor baktalar dig framför barnen. " mamma är inte så bra på att leka med er va?"

    "Mamma städar inte såbra va"

    Behöver inte bli så menl jag har en mkt lik story bakom mig och det blev precis såhär, vi "stod ut" med henne så barnen hade en farmor , men vi har sagt upp kontakten nu.

    Kvinnor har en tendens att vilja medla och vara tillmötesgående men ibland är det bättre att hålla sig på avstånd, man vet sällan hela historien,och kanske ångrar han snarare att han bjudit henne och hon eventuellt beter sig illa. Dagen ska inte gå ut på att vara nervös pga sin mamma.

Svar på tråden Hjälp - svärmor, jag och ett X