• Äldre 14 Jan 18:28
    6482 visningar
    7 svar
    7
    6482

    Bröllopsresa på Hawaii ?

    Jag har inte heller så stor koll på vad som är rimligt för hyrbil i två veckor, men jag tycker inte det låter extremt dyrt. Förutsatt att försäkringar ingår för det har jag för mig att vissa ställen plötsligt kan lägga på priset när man ska hämta ut bilen. Dock ingen aning om det är så på Hawaii eller inte, men kan vara bra att kolla.
    Om ni inte absolut måste/vill ha bil kanske moped/motorcykel kan vara ett alternativ? I vissa länder är det ett vanligt färdmedel och jag tror att det för mig skulle kännas bättre att köra moped/motorcykel längs slingriga serpentinvägar längs bergsidor än bil. Just för att då behöver man inte vara lika nära kanten.

    Sedan vad jag vet så är Hawaii ett av de dyraste ställena man kan åka till vad gäller att leva där, som en souvenir T-shirt som kan kosta kanske 500kr. Så om nu 7000kr för hyrbil två veckor är dyrt generellt så kanske det inte är det just på Hawaii för att mycket där är väldigt dyrt.  

  • Äldre 15 Jan 18:58
    #5

    Om Hawaii är för dyrt att vara på så kanske någon av alla öar i Karibien skulle vara något? Tittade lite snabbt och flygresor verkar kosta ungefär lika mycket till Hawaii som tex Costa Rica/Jamaica, men jag tror att många av öarna i Karibien är billigare att leva i än Hawaii.

Svar på tråden Bröllopsresa på Hawaii ?