• zero

    fövirrad i diamantval på James Allen

    Som ovanstående skriver behöver du aset-bild och smaragdslipning är nog något av det absolut svåraste i diamantval. Om du hittat något av intresse på JA så är det tips att reservera diamanten-fråga om aset och posta en fråga om det på www.pricescope.com
    James allen ger dig bara 3 asetbilder så du vet om det så det gäller att välja "rätt" tre stenar om du köper därifrån därför skulle jag rekommendera att fråga på pricescope först innan du väljer ut 3 stenar.

  • zero

    Mitt råd är som sagt att fråga på pricescope innan du tar ut 3 asetbilder.
    Det räcker att du ställer en fråga och förklarar vilken vikt du letar efter,vilken minimum färg,budget etc och att det är james allen du vill köpa från, så kommer de hjälpa dig att välja ut tre stenar som du sedan reserverar hos JA och frågar om asetbilder för. Sedan postar du bara tillbaka de asetbilderna på pricescope.

    Gällande aset så finns all sådan info på pricescope och tex på försäljares sidor såsom good old gold (gjorde på deras gamla hemsida iaf).

  • zero

    GOG har ofta inte mycket stenar hemma men kan plocka hem åt dig efter dina önskemål och göra videos åt dig. Så du kan absolut kontakta dem också :)

Svar på tråden fövirrad i diamantval på James Allen