• Äldre 19 Jan 20:30
    8151 visningar
    37 svar
    37
    8151

    Knaper budget, Går det?!

    Våran budget ligger på ungefär 45.000 kr.  Vilket är vårat max (runt 65 gäster), vi gifter oss i sommar och jag letar som en galning efter billiga saker. Min vigselring är beställd och kostade 1900 kr, var en superrea på guldfynd och först tittade jag på traditionella ringar som kostar ganska mycket, men ingen föll mig riktigt i smaken. Och sen hittade jag en superfin guldring med diamanter och safirer, så den blev det :) 

    Lokalen kostar 1000 kr, och där finns porslin, glas och bestick. även lite uppläggningsfat, det som fattas där ska vi låna eller alt köpa foliefat. 

    Vi ska ha grillbuffe, och min m2bs jobbarkompis är utbildad kock så han ska fixa allt med maten sen ska vi hyra in 2 servitiser. som kommer kosta ca 1000 kr st

    Dekorationen kommer bli väldigt enkel med vitduk, löpare, pärlgirlanger, och vaser med blommor i. Vaserna ska jag köpa på ikea som kostar 5kr st, sen plastblommor. 

    Tårtan ska jag fråga en bekant om hon vill göra, ( Hon gör sjukt goda tårtor ) Det vet jag dock inte vad det kommer kosta.

    Vi ska ha massa engångskameror så gästerna kan ta en massa bilder, funderar på att skita i att hyra fotograf då vi har en egen systemkamera och vet flera som är väldigt duktiga på att ta kort :) sen känner jag att jag hellre vill ha naturliga bilder än där det poseras och har sig, varken jag eller sambon tycker om att bli fotograferade heller för den delen. 

    Kläderna kommer väl kosta, jag funderar på att hyra en klänning men känner att jag inte vill lägga ner en fömögenhet på en klänning. så kollar runt lite på blocket och ska kolla efter secondhandbutiker också :) 

Svar på tråden Knaper budget, Går det?!