• crs
    Äldre 7 Jan 14:59
    8118 visningar
    37 svar
    37
    8118

    Knaper budget, Går det?!

    totaa skrev 2015-01-07 14:25:21 följande:

    ... Och smycken.

    Hår och smink, måste det vara så märkvärdigt egentligen?

    Tärnorna tänkte jag får stå för sina kläder själva. Är det okej att göra så?


    Jag tror nog ni kan fixa det på den budgeten, om ni bara anstränger er lite. :) Lite beroende på hur stor del av budgeten ni tänkt lägga på ringar, möjligtvis. 

    Gällande smycken i övrigt så kan du ju se över om du kan använda något du redan har, eller låna av vänner. Själv har jag tänkt ha det de smycken jag brukar ha till vardags, tycker ju de är fina och passar med stilen vi vill ha. 

    Hår och smink behöver väl inte vara så konstigt heller. Jag tänkte sköta sånt själv. Är inte svinbra på hår, men får väl öva lite innan. :) Man kan ju be en vän hjälpa en med, just hår är kanske enklare att hjälpas åt än att göra helt själv, beroende på hur avancerat man vill ha det. Att gå igenom håret med en locktång och sätta i ett par hårnålar är väl inte rocket science direkt. 

    Gällande tärnorna tycker jag att det är helt okej att de får stå för sådant själva, förutsatt att du inte dessutom sätter upp massa regler på hur de ska se ut. 
  • crs
    Äldre 7 Jan 16:52
    #10

    Inbjudan går ju dock göra gratis, om man fixar ihop en snygg bild på datorn och mailar. Det är vår plan! Save the date löste vi med att skicka en länk till en hemsida som sambon fixade, där det stod att vi ska gifta oss, datum och så. Resten lär bli något liknande. Hade jag inte haft en webbutvecklare till sambo hade jag bara grejat något i ett bildprogram och mailat. :)

Svar på tråden Knaper budget, Går det?!