• Äldre 9 Jan 19:33
    14971 visningar
    56 svar
    56
    14971

    Vi som gifter oss sommaren 2015

    Hej,

    Jag gifter mig med min sambo den 6 juni. Vi kommer gifta oss i älgarås kyrka.

    Kommer bli 41 gäster. Men tror inte alla kommer kunna komma. Eftersom det är en bit ifrån där alla bor. Sambos familj bor i Värmland medans min bor i stockholm och Norrköping så men hoppas iaf att de flesta kommer.

    Vi hade tänk laga maten själv men inte säkert längre men hoppas på det. Eller om man kan ta hälften mat gör man själv och hälften beställer man från nån catering eller vad det nu heter.

    Vi tänkte 2 sorters pajer tex köttfärspaj och kycklingpaj sen potatisgratäng och kall rostbiff.

    Vi har bokat en villa en förening de skulle ha årsmöte i februari tror jag då han skulle ta upp det så skulle han höra av sig till oss. Men jag tror det kommer bli den villan.

    Har prövat klänningar senast idag och idag la jag handpenning på en klänning. Gillade klänningen jätte mycket och den passade och allt men den var lite dyr men det går väl alltid att sälja den sen antar jag? Man gifter juh sig bara en gång så.

    Hade tänk göra inbjudningskortet själv tänkte sicka dom i februari. Så dags att börja göra dom nu innan den blir försent. Har köpt all material gjorde jag redan i november förra året. Tänkte att de kunde få svara i april då har man en hel månad på sig att se över pris för hur mycket mat osv man ska ha.

    Temat kommer bli grönt och beige.

    Vet nån vart man kan hitta kostymer i färgen beige? Alla butiker har bara svarta eller gråa. Samt bruna finskor.

    Vi bor i stockholm.

Svar på tråden Vi som gifter oss sommaren 2015