Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Så svartsjuk, utan grund, rätt att gifta sig?

    Det du beskriver låter inte riktigt som typisk svartsjuka, du skriver ju samtidigt att du vet att han inte skulle vara otrogen. Det låter mer som att du brottas med din självkänsla och att du inte kan låta bli att jämföra dig med andra och undra om du duger. Det låter mer som att du är orolig att han kommer att hitta någon annan, än att du faktiskt tror att han gör det. Bara för att han fällt någon kommentar att han tycker att brunetter är snyggt eller vad det nu kan vara, så finns det ju så otroligt mycket mer i en relation än bara utseende. Kom ihåg att det är dig han har valt, dig han vill vara med.
    Om du på allvar tror att han inte älskar dig utan föredrar någon annan, ska du naturligtvis inte gifta dig med honom, men jag tycker som sagt inte att det låter så, som du beskriver det. Vet inte om det här var till någon hjälp, men om du älskar honom och tror att han älskar dig tycker jag absolut att du ska satsa, våga tro på dig själv och lita på honom. Lycka till!

  • Anonym (K)

    Självklart är du inte för trasig för honom. Som Jag sa, det är ju dig han har valt. Var öppen med kommunikationen, och fortsätt jobba med dig själv, det finns hjälp att få. All lycka till er framöver

Svar på tråden Så svartsjuk, utan grund, rätt att gifta sig?