• Äldre 9 Nov 06:30
    18085 visningar
    28 svar
    28
    18085

    Hur blev du friad till/Hur friade du?!

    Vi hade nyligen köpt ch flyttat in på vår drömgård. Vi hade aldrig pratat om äktenskap eller förlovning förut så jag misstänkte inget.

    Jag kom hem efter en lång arbetsdag och möter en uppklädd sambo i dörren. På bordet står tio av de största rosor jag någonsin sett, choklad, en flaska moet o chandon och ett litet, litet paket. När jag ser rosorna så börjar jag tänka några extra varv. Romantiska överraskningar från sambon är inget ovanligt, men han är högst medveten om blomsterspråk och brukar kommunicera med blommor..

    När jag börjar öppna paketet med ringen så sätter han sig ner på knä och friar. Jag grät och sa så klart ja! Vi myste en massa och spenderade kvällen tillsammans i badkaret med champagne och planerade bröllopet. Senare så ringde vi runt till alla och berättade att vi skulle gifta oss i maj året därpå.

    Dagen efter bröllopet så blev jag gravid med vår son och nu när han är 9 månader gammal så är vi nygravida igen :) Lika lyckliga och med lika mycket romatik i livet :)

    Han är min drömman. Han är otroligt snäll, romantisk och snygg :) Han överraskar mig ofta med små preßenter och upplevelser, precis som jag gör för honom

Svar på tråden Hur blev du friad till/Hur friade du?!