• Äldre 18 Jun 14:32
    18242 visningar
    28 svar
    28
    18242

    Hur blev du friad till/Hur friade du?!

    Gud vilka fina historier. En och annan tår här i soffan. Jag älskar sånt här!!


    Vår historia då... Ja det var ju lite kaos. Jocke (Min sambo) skulle på julbordskryssning med jobbet på vår ettårsdag. Jag var lite bitter över det, inte över kryssningen men över att vi inte skulle få vara tillsammans på vår dag. Men han var nog lika bitter även han för helt plötsligt skulle jag också åka med.


    Dagen kom och vi tog en lång sovmorgon, jag duschade och sedan lurade jag på honom att vi skulle hinna se min favoritfilm (The notebook) innan vi gjorde oss klara för att åka in till city (Stockholm). Vi satt och snyftade i kapp till filmen och sedan blev det PANIK. 


    Jag sprang omkring hemma som en yr höna. Jocke nämnde något om att han ville säga en sak, men jag viftade bort det och svarade något i stil med "du får ta det senare"


    När allt hade lugnat ner sig och jag hade packat och gjort allt klart och satte mig i soffan så säger han återigen "Jag har en sak jag vill säga till dig". Jag svarade typ "Ja just ja, ja vad var det du ville?"


    Han klev upp startade tvn och fipplade med några kablar. Och vips så kom det upp en bild på oss och jag hör att vår låt började spelas. Jag märker ganska fort att det är ett filmklipp med en massa olika bilder på mig och oss. Från resor, kanotturer, vandringar osv. Ibland kom det upp en fin text där han förklarade hur mycket han älskade mig, vad jag betydde för honom osv. Jag blev alldeles tårögd.


    Sista bilden kom och det var en text. Jag kommer inte ihåg exakt vad det stod men texten avslutades med att han ville att jag skulle vända mig mot honom.


    Så jag gjorde det och där satt han, skakandes som ett asplöv, han gick ner på knä och räckte fram en ask med en ring i och frågade om jag ville gifta mig med honom. 
    Med tårar i ögonen sa jag självklart JA!!


    Det visade sig också att vi inte alls skulle på någon kryssning. Han hade däremot bokat ett bord på SkyBar i Stockholm. När vi kom dit var det fullsatt. Jag sa att vi aldrig kommer kunna få ett bord där inne. Men han envisades med att han hade bokat bord. Ok tyckte jag. 
    Vi gick fram till baren och Jocke pratade med tjejen som sken upp som en sol och visade oss sedan in till ett privat rum. Där hade han samlat våra närmaste vänner och min bästa vän med sambo. Det stod champagneglas och en flaska champagne på kylning och alla applåderade när vi kom in. Då bröt jag ihop på riktigt, tårarna bara sprutade.  


    Vi satt där i några timmar innan vi gick ut och åt tillsammans. 


    Det är en kväll jag alltid kommer bära med mig. Han hade verkligen engagerat sig. Vi hade aldrig pratat om varken förlovning eller bröllop. Men tydligen hade han snappat upp saker när jag och min bästa vän Linda hade pratat så han hade lite koll ändå ;)


    Kan man lägga upp filmklipp här? Jag hade gärna delat med mig utav hans klipp från frieriet :)

Svar på tråden Hur blev du friad till/Hur friade du?!