• Äldre 17 Jun 16:36
    18232 visningar
    28 svar
    28
    18232

    Hur blev du friad till/Hur friade du?!

    Min blivande man friade förra året 29 maj. Och vi kommer gifta oss nu 15 aug. 

    Vi va på resa i Florida med mitt cheerleadinglag som skulle tävla. 1 vecka spenderade vi med laget och 1 vecka skulle vi göra saker själva jag och min kille.
    Han "tjatade" flertal gånger att vi skulle åka till en paradisö utanför Bahamas. ( det va egentligen för dyrt )
    Det va en liten smal ö med ungefär 10 turister på. Vi hyrde en lägenhet som låg precis intill det korallfärgade havet. Allt va helt magiskt, vi hade stränderna helt för oss själva, ingen människa så långt ögat kunde nå. 
    Vi har absolut pratat  tidigare om att vi vill gifta oss, men att vi aldrig kommer ens ha råd med ringarna. ( Min man är väldigt kinkig med ringar och ville ha en som kostade minst 30.000!!!, jag kunde likaväl ta en billig, tanken som räknas =) )

    Men han hade fifflat och grejjat och sålt grejor och det ena med det tredje och i hemlighet köpt en ring. 
    Han hade varit nervös hela resan då vi behövde gå igenom så många säkerhetskontroller och han hade gömt ringen i en sko så jag inte skulle kunna hitta den ( usa är ju alltid så misstänksamma så han va rädd att de skulle undra va som låg i skon). Jag fattade eller märkte absolut ingenting. Hans plan B va helt enkelt att i paniken fria på flygplatsen haha! =) 

    Men iaf... redan dag nr 1 på denna paradisö så går vi längs en strand helt ensamma... ( minns inte helt va han sa) han började säga att vi har ju varit ihop nu ett tag och bla bla bla... sen gick han ner på knä i sanden! Jag blev alldeles överlycklig, började gråta och kastade mig runt hans hals, sa JA SJälvklart, och pussade honom. Chockad och helt överraskad! 
    Den ön va så fin som på vykort, helt magiskt. resterande dagar va som i en dröm. 

    Varför på denna Ö? Det va tydligen hans dröm sedan länge, han hade sett bilder och sagt att den dagen jag hittar min dröm tjej och jag ska fria så ska det vara där! =) Kärlek! <3

Svar på tråden Hur blev du friad till/Hur friade du?!