• Äldre 2 Jan 02:32
    18086 visningar
    28 svar
    +1
    28
    18086

    Hur blev du friad till/Hur friade du?!

    Det här blir också en lång historia men vill ni läsa en sann saga så......

    Det var en gång!

    Min allra första pojkvän, killen med de vackraste ögonfransarna, året är 1972 o jag gick i 1a klass, vi var 7år gamla o han höll mig i handen när vi gick över skolgården till matbespisningen. Vi var nog ihop en hel vecka eller så, sen var vi kära minst en gång per termin. Skriver i min dagbok Den 8e oktober 1978 kl2010 , hela fem sidor kärleksförklaring till honom inbäddat i snirkliga hjärtan o massa love love love.

    Sen blev det ett "litet" uppehåll till 2013...livet hände.

    En helt vanlig dag på jobbet, en kund kommer in,

    Han vänder sig om och våra blickar möttes!!!

    Vi har inte setts sen vi slutade 9an för mer än 30 år sen,men på en microsekund såg jag vem det var, jag fick nån sorts chock o kunde inte ens prata, sa inte hej o kul att ses, ingenting! och "det där osynliga" som hände då var så tydligt att mina arbetskamrater såg det o undrade -herregud VAD var det där som just hände?? Efter 10-14 dagar fick jag ett medd.på Stayfriends att han lagt till mig som klasskamrat, och där började vår saga om igen, med många långa mail o slutligen vår första dejt.

    Några veckor efter vår dejt, satt jag o visade honom min Facebooksida(han var inte med i FB)

    Och han kommenterar min status "singel" -är du verkligen det då? Näe sa jag o så fick han äran att trycka på markeringen " i ett förhållande"

    Därefter säger han: Sen får du trycka i den där o den där också, o pekar på markeringarna för förlovad och gift....

    Överhuvudtaget inte nåt som skulle kunna likna det romantiska nerpåknä frieri man drömt om men herregud vad överraskad rörd o tårögd jag blev. Och fast det gått rätt fort så är det så underbart självklart att det är VI nu. Äntligen-som det står i våra ringar också)

    4e januari firar vi ettårig förlovningsdag och den 11/7 2015 (på samma datum som den dagen våra blickar möttes) gifter vi oss ???

  • Äldre 2 Jan 02:38
    #20

    * oj så fel det ser ut! frågetecken i slutet är HJÄRTAN (jäkla smartphone)

Svar på tråden Hur blev du friad till/Hur friade du?!