• Äldre 27 Nov 10:01
    2134 visningar
    3 svar
    3
    2134

    Once upon a time...

    Jag är ganska långt ifrån en DIY tjej även om jag inte är helt lost i världen av pyssel. Men nu känner jag mig lite frustrerad. 


    Våra Save the date-kort är under produktion och jag vill givetvis att vårt lite underliggande tema ska synas även på kuverten. Lite gammaldags sagoinspirerat med tjocka dammiga bruna böcker, lite Once upon a time.... Men hur ska jag få in den känslan i kuverten? Save the date -korten är inspirerade utav gamla bibliotekskort, från den tiden då man fick korten stämplade och de satt i en liten ficka i boken. 


    Hela sagotemat är inte huvudsakliga temat utan mer, som sagt, lite underliggande. Vi vill ha ett lantligt lite gammaldags temat där det mesta är lite mer åt det "vackra i sin enkelthet". Men samtidigt plocka in lite utav det där gamla sagolika då vi givetvis hoppas på ett happily ever after :)


    Så bomba gärna med tips på hemsidor, idèer och hur jag kan göra. Mina DIY kunskaper sträcker sig inte längre än till Panduro. 


     

  • Svar på tråden Once upon a time...
  • Äldre 27 Nov 10:49
    #2

    Nej jag gjorde inbjudningarna själva till vår 30-årsfest och jag kommer inte lägga ner sån tid och energi den har gången, det var blod svett och nästan lite tårar där en sväng :)


    Men lite små tips och trix för en lite roligare känsla är väl mest det jag söker. 


    Ska absolut titta på tipset gällande Panduro :D

Svar på tråden Once upon a time...