• Äldre 25 Nov 10:35
    10919 visningar
    23 svar
    23
    10919

    Fruntimmret har blivit TOKIG!

    Hej,

    Jag har ingen exakt siffra vad vårt bröllop kommer att gå på då det ännu inte tagit plats. Mycket beror på hur många av våra gäster som tackar ja. Än så länge 26 av 60 inbjudna.

    Vi satte från början en gräns för hur mycket vi var villiga att lägga på kuvert avgiften.
    (Att hyra en lokal och göra mycket själva var för oss inget alternativ då jag är en person med ett stort kontrollbehov som lätt stressar sönder mig själv)
    Vi ville hitta helheltslösningar som kostade som mest 1500 per kuvert.
    Efter mycket letande och användande av kontakter får vi nu en 3-rätters middag med vin & brudskål & bröllopstårta för 995 per kuvert.

    Sedan är ett tips att kika igenom vänskapskresten, finns det kanske vänner som har talanger & kunskap som kan vara nyttiga. Min bästa vän är florist och ska göra alla våra buketter och blomsterarrangemang. Det betalar vi en ytterst liten kostnad för då det blir hennes present till oss. Sedan fick vi våra inbjudningar tryckta och betalda av andra vänner som jobbar inom event & design.

    Klänningen är en svår punkt för det finns så otroligt mycket där ute, allt från kinaklänningar till designerklänningar. Mycket handlar det som att din fästmö innan hon ger sig ut och tittar på klänningar fundera på hur hon (i sitt huvud) ser att hennes klänning ser ut.
    Jag får min drömklänning skräddsydd för strax under 5.000 kr.

    Musiken under middagen är inspelad klassisk musik och sedan har min gudfar & några vänner ett band som ska spela för priset av mat & en flaska whiskey vardera.
    Vi hade annars tänkt att skapa en spellista på Spotify.

    Det är alla åtgärder vi har gjort som jag kommer på just nu. Om det är något annat du undrar över är det bara att du skickar ett meddelande.
    Lycka till!

Svar på tråden Fruntimmret har blivit TOKIG!