• crs
    Äldre 6 Feb 06:53
    9452 visningar
    27 svar
    27
    9452

    Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?

    Jag var rätt tidigt säker på vad jag ville med min snubbe. Kanske för att jag tog längre tid än vanligt på mig att ta steget från att dejta till att bli ett par. Då hade liksom nyförälskelsen redan hunnit lägga sig lite, det kändes verkligt och så. Plus att jag var ett svin under tiden vi dejtade, så vi hade redan hunnit ha några kriser och på så viss lärt känna varandra mycket bättre än vad vi annars skulle gjort. :P

    Vi började prata om att gifta oss när vi hade känt varandra knappt ett år, utan att någon av oss friade. Jag vet at han planerade att göra det senare på sommaren, har han berättat i efterhand, men vi hann komma överens och bestämma oss innan dess. Det kom upp under en promenad hem från affären, då var det ungefär "vi har hintat om detta ett tag, vad blir nästa steg?" :) Jag saknar inte att bli friad till, men hade varit lite skoj att se vad han hade hittat på! Varken han eller jag är de romantiska typerna, så jag vete fan hur det frieriet hade sett ut. 

Svar på tråden Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?