• Äldre 3 Feb 10:02
    9446 visningar
    27 svar
    27
    9446

    Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?

    Man friar när man vet att personen är den man vill dela sitt liv med på riktigt, och inte bara det där nyförälskade (man lär sig med åldern (fan va gammal jag är))
    Sedan om det är en vecka elelr fem år, är väl upp till var och en.

    Vi "förlovade" oss på dagen ett år före vårt tilltänkta bröllopsdatum.


    Live free, ride free
  • Äldre 3 Feb 10:35
    #21
    Pess skrev 2015-02-03 10:28:55 följande:
    Ja, absolut, i vårt fall vet vi båda att vi kommer vilja förlova oss, helst så att vi kan gifta oss inom ett år, dock vill vi ha råd att ha vårt drömbröllop, och bjuda alla vi vill ha med, och jag vill ha precis den klänningen jag helst vill ha, och få min drömring... Drömmer När detta kommer ske har jag ingen aning om, men då vi båda är studenter kan jag tänka mig att det inte kommer ske förrän vi gått klart våra utbildningar! Det är som sagt inte upp till mig, så vi får se! Har inte bortom men väntar med spänning, haha Drömmer

    Hur gammal är du nightis?

    Jag är 36 damen min är 26

    Ja man skall ju inte ha ett bröllop om man inte känner man har råd så det är ju vist av er :)

    Sedan kan man ju va gifta på papper om man vill ha det i sitt liv, och flera år senare ha själva bröllopet :)


    Live free, ride free
Svar på tråden Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?