• Äldre 18 Nov 09:36
    9442 visningar
    27 svar
    27
    9442

    Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?

    Det visste vi redan från dag 1 typ att vi ville dela livet med varandra.  Det var så självklart att vi gemensamt bestämde oss för att förlova oss 10 dagar efter vår första träff.  Vi bestämde samtidigt samma dag som förlovningen att vi skulle gifta oss och bokade kyrka samma dag.   Så 10 månader efter förlovningen så gifte vi oss. 

    och nej det var inget frieri inräknat i det där.  Utan jag är mer inne på att känslorna redan vet att framtiden är gemensam då har man tagit beslutet om att gå vidare och förlova sig /gifta sig. 

    Visst kan man väl ta ett frieri som en liten grej  även fast man bestämt gemensamt men för mig är det verkligen inget viktigt trots att jag är Uberromantiker ut i fingerspetsarna.  

    För mig var det själva förlovningen som var grejen , det var själva romantiska happeningen .  

  • Äldre 18 Nov 13:43
    #13

    Härligt!  Lycka till!    

Svar på tråden Om du är stensäker på er kärlek, den går lika starkt åt båda håll, och vet att det kommer att hålla resten av livet, hur länge väntar du på att HEN friar innan DU tar steget och friar själv?