Inlägg från: Petunia |Visa alla inlägg
  • Petunia

    Bröllop och dop?

    Alltså... det beror ju som sagt ovan helt på. Jag personligen tycker att det är två saker som jag prioriterar helt olika. Dop kommer jag på om jag inte är uppbokad, men inget jag direkt prioriterar om det inte är väldigt nära familj. Bröllop är en helt annan grej, det skulle jag inte vilja missa, och jag hade blivit VÄLDIGT besviken om jag inte fick uppvakta brudparet.

    Jag gillar iofs inte överraskningar alls i någon form ;) Och därmed uppskattar jag inte överraskningsbröllop heller. Jag vill veta vad jag kommer till, och ha med mig present och allt det (om inte annat skänka pengar i deras namn till något välgörande ändamål om de inte vill ha present).

    Då tycker jag det är bättre att gifta sig i hemlighet och ha en liten fest i efterhand, eller skippa festen också. Att ha dop och vigsel samtidigt ser jag ingen poäng alls med. Om man ändå känner sig tillräckligt bekväm i sällskapet för att gifta sig inför dem kan man lika gärna göra det planerat. Om man inte vill ha svensexa/möhippa, stor fest etc, gör det då tydligt för gästerna i förväg, men förstår inte grejen med att hålla det hemligt. Tycker jag.

Svar på tråden Bröllop och dop?