• Anonym (Knepi­gt)
    Äldre 20 Oct 16:57
    3084 visningar
    3 svar
    3
    3084

    Kalla fötter?

    Det låter juknepigt.

    Jag tänker att du måste prata med honom. Du vill kanske inte för att det kan bli att han säger att han vill vänta och det är inte det du villl höra, men det ärviktigt för din inre ro. Förstår han att detta är viktigt för dig, eller tänker han att det nog är lite vilket som för dig? Prata!

    Sen måste du välja hur du ska förhålla dig till att han ställer in igen, för det låter som att det har flyttats fram på hans initiativ. Det låter som att du försöker vara förstående och ta det med ro, men inne i dig blir du ledsen, orolig och är trött på det. Ställ krav att det är nu eller så släpper ni tanken på äktenskap och så slipper han vela och du fundera över nääääär det äntligen blir av, för det blir inte av. Klarar du av det eller behöver ni lämna varandra om det inte blir bröllop?

    För din egna ro skulle jag ha ställt det ultimatumet, att om vi inte gör det nu så släpper jag det här och så får vi 1. Fortsätta som ett par eller 2. Göra slut, om det är så att äktenskap är något väldigt viktigt för dig du inte innerst inne inte vill nöja dig utan.

    Glöm inte att kvinnor nöjer sig för ofta och viker i förmån till mannensönskemål. Gör det DU önskar för dig själv, för DU är viktigast i ditt liv.( bortsett från barn kanske ;))

Svar på tråden Kalla fötter?