• Äldre 7 Oct 18:38
    4984 visningar
    5 svar
    5
    4984

    Hur ska jag förhålla mig till älskarinnan?

    Min särbo hade en älskarinna innan vi träffades. Han har brutit helt med henne men hon vägrar släppa taget. Hon är gift men gör vad hon kan för att förstöra för oss. Vi står stadigt och ärligt i vår relation så jag vet vad som händer och vad min särbo tycker, känner och tänker. Men det är svårt att veta hur jag ska förhålla mig till henne, speciellt när vi träffas. Hon är besatt och vill gärna berätta för mig hur stark deras kärlek är och hon är inte blyg för att visa det när hon får tillfälle, även offentligt. Det spelar ingen roll vad min särbo säger och gör, hon tar som bäst en liten paus.
    Jag har inget intresse av att skvallra för hennes man eller göra henne illa, jag tycker faktiskt det är sorgligt att en vuxen människa kan göra bort sig så pass som hon gör och hon verkar leva i en fantasivärld. Vanligt vett fungerar inte.
    Min fråga är helt enkelt hur ni tycker att man ska hantera henne när man möts?

  • Svar på tråden Hur ska jag förhålla mig till älskarinnan?
  • Äldre 7 Oct 18:49
    #2

    Såklart det är ok att fråga. Jag var nog otydlig. Vi väljer inte att träffa henne och gör det inte frivilligt men det händer att vi är på samma ställe. Det är inget som går att göra något åt tyvärr.

Svar på tråden Hur ska jag förhålla mig till älskarinnan?