• Äldre 29 sep 13:08
  2906 visningar
  7 svar
  Inlägg från FrökenW Visa alla inlägg
  7
  2906

  Appar

  Kollade faktiskt runt häromdagen och laddade slutligen ner weddingplandroid, gratis och enkel, går att sortera om och lägga in egna poster. Dessutom en gästlistefunktion som också verkar rätt smidig och en att göra-lista som är lätt att anpassa. Dock finns bara pund som valuta, så man får antingen strunta i valutatecken eller (som jag) dela på tio när man skriver in summorna.

  Pronovias app har också en budgetfunktion men där går vad jag vet inte att lägga in eller ta bort poster, dock går det att döpa om dem. Går bort för min del eftersom rätt mycket känns ovidkommande då den är baserad på spanska (?) traditioner och för att vi har en del budgetposter som inte är helt standard. 

  Har man Iphone ska bröllopssidan The Knot's app vara jättebra, tror är gratis men man måste skaffa sig ett konto. Deras androidapp har dock bara klännings- och ringbilder, inga planeringsverktyg.

 • Äldre 29 sep 13:10
  #2

  Dock har jag inte hittat någon app som går att använda av flera personer, vilket i min mening är ett stort minus. Vi är ju faktiskt två om det här.

 • Äldre 29 sep 15:37
  #5

  Wedding pladroid är uppbyggd på lite samma sätt. Och visst kan man göra det, jag har varit i UK lite för mycket bara så jag ser pundtecknet och är på väg att få en hjärtattack över summan innan jag hinner tänka om och tänka rätt. :)

Svar på tråden Appar
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.