• Anonym (Men vafana­ssåedu­dumihu­vetell­er)
    Äldre 30 Sep 11:10
    12537 visningar
    50 svar
    50
    12537

    Aldrig på mitt bröllop.

    Nightrod,

    Det var det löjligaste att jämföra med. Boxning? Och fetma?

    Antagligen har du inte dålig ämnesomsättning utan du äter fel. Att träna är max 25% av viktnedgång, hur du äter är 75%. Många tjockisar är inte lata utan de har svårt med ett matmissbruk.

    Uppenbarligen har du Aldrig haft ett eget missbruk av något slag eller varit nära någon med ett missbruk.

    Att se på det på det sättet du gör är faktiskt skrämmande.

    Plus apropå det andra du skrev, det är klart man får TYCKA och TÄNKA vad man vill om bröllop o bilder o tiaror o allt, men att öppet sitta o kritisera är bara urdumt. Vad fyller det för funktion? Så ni kan sitta och skratta åt folktillsammans?Sjysst.

  • Anonym (Men vafana­ssåedu­dumihu­vetell­er)
    Äldre 30 Sep 11:34
    #37
    Nightrod skrev 2014-09-30 11:22:56 följande:

    Alkoholims och boxning var det..

    Och vems fel är det att jag äter fel isåfall, jo mitt eget. Jag har inget matmissbruk men jag gillar väl äta fel saker då och rör mig inte tillräckligt för att förbränna det jag äter.

    vems fel är det att man är fet då? statens?

    Som sagt starta en tråd på Familjeliv om det eller maila om du vill kalla mig idiot, så ser jag det låt de andra slippa, då det är off topic, sista jag säger om det i tråden.

    Att öppet tycka för och emot gör vi väll i stort sett i alla trådar, varför ta så illa vid sig av denna? Så om någon frågar, vilken ring är snyggast så måste man välja alla för man får ju inte säga att någon är ful?


    I vuxen ålder ditt eget fel, men allt som oftast är det så att man redan som barn är tjock och man har inte fått lära sig äta rätt eller bra hemma, det tar man med sig, och det behöver inte betyda att man har ett missbruk, men man har inte lärt sig och antingen 1. Bryr man sig inte eller 2. Helt enkelt inte Vet hur man ska ändra på det.

    Inte för sällan så har man ätit dåligt så länge att man är sockerberoende, och man kan få det rejält svårt att bryta det. Tex skräpmat som pizza eller mkt pasta o formfranska.

    Då har man inte ett beroende som påverkar ens vardag att man inte kan sluta ät utan man kan inte slut ätskräpet och att byta ut det blir en svår kamp och man väljer att fortsätta för man mår så dåligt utan det.

    Så JA, man tänker själv och " bestämmer" själv, men när man har ett beroende så är det beroendet som bestämmer.

    Sen att kostråden isverige kanske inteär de bästa för överviktiga med sockerberoende det är statens fel, att de tillåter sälja riktig skit i matvarubutikerna är statens fel, all tillgänglighet till mat som är åt helvete för människor, det är statens fel.

    Sen vill jag be omursäkt att min signatur var så taskig. Jag känner själv att det var jävligt lågt.
  • Anonym (Men vafana­ssåedu­dumihu­vetell­er)
    Äldre 30 Sep 11:37
    #38

    Det är skillnad förresten om någon frågar vilken ring, då kan man säga den där är snyggast, men man säger väl ändå inte fast alla andra är skitfula?eller säger du kanske ingen för alla är skitfula?

Svar på tråden Aldrig på mitt bröllop.