• Äldre 10 Sep 08:32
    4193 visningar
    13 svar
    13
    4193

    Så ledsen

    Plättis skrev 2014-09-09 16:27:30 följande:

    Jag har ett år kvar till bröllopet (vi har inte ens lyckats bestämma datum...) och brakar också ihop ibland och vill bara gömma mig i garderoben och låta hela eländet passera. Redan nu har jag fått hintar om att vissa av mina närstående inte kommer att delta, och andra viktiga personer finns inte ens kvar på jorden.

    Men det är okej att gråta, bryta ihop och sedan komma tillbaka lite starkare


    Varför?
    Varför gråta och vara ledsen?
    Detta är en glädjens dag för mig och min dam och oavsett vilka som kommer så kommer det bli fantastiskt för vi skall ha vårt bröllop. Spelar ingen roll om hälften inte kommer så länge det är hon och jag som säger ja till varandra. Varför har ni ångest och panik inför denna glädjens dag, förstår det inte alls


    Live free, ride free
  • Äldre 10 Sep 10:26
    #13
    Plättis skrev 2014-09-10 10:14:59 följande:
    Folk är som de är, och det kan jag inte påverka. Om någon bestämt sig i förväg för att tacka nej får de väl göra det. Att någon dör kan man inte heller göra något åt, och när min mormor gick bort i somras så var det faktiskt det bästa för henne. (Bortsett från att bli frisk förstås, men det var inte ett alternativ.) Hon kommer fattas mig på bröllopsdagen, bara för att jag vet hur gärna hon hade velat vara med.

    Det förra inlägget är mitt, glömde vara duktig och klicka i att det är jag som skriver.

    Hade någon tackat nej innan inbjudan hade jag inte blivit ledsen utan bara tackat för informationen och sedan hade den personen vart död för mig. Grymt bra att få veta sådant vart man egentligen står hos folk.

    Och om din mormor hade velat delta på ditt bröllop så är jag helt övertygad om att hon kommer att vara det även om du ser henne eller ej. :)


    Live free, ride free
Svar på tråden Så ledsen