• Äldre 7 Sep 21:42
    4238 visningar
    13 svar
    13
    4238

    Så ledsen

    Först och främst, KRAM till dig!
    Självklart gifter ni er för ER skull, men det betyder inte att man inte bryr sig om allt runt omkring. Tror ingen ordnar en middag och fest för 40 personer om man bara förväntade sig att en själv och mannen skulle komma!

    Givetvis hoppas man på att någon ska ordna en möhippa. Jag sa länge att jag inte ville ha någon, och jag hade inte brytt mig jättemycket, men lite ledsen hade jag varit.

    Har du pratat med din blivande om möhippa? Jag vet att det inte är samma, men kanske han och du kan ha en liten hippa? Det tänkte jag och min man ha om ingen av oss fick något annat. Bara göra mysiga saker tillsammans, eller kanske något man tänkt göra länge men inte fått tummen ur. Eller kanske kan din blivande kolla runt bland de som ska komma och se om dom har tänkt ordna något, eller kanske kan ordna något? Ibland tänker folk så väldigt lite på andra, och kanske man tänker "någon annan fixar". En liten push så får du säkert en liten hippa!

    Angående vänner som hoppar av, så hände det för min man också. Några av hans vänner som med väldigt kort varsel inte hade råd eller möjlighet, eller ingen ursäkt alls. Jag sa att han kunde bjuda in någon annan, men det ville han inte. Han hade SJUKT kul ändå, och han ägnade större delen av kvällen åt mig. Visst pratade han med alla gäster också, men inte en enda gång tänkte han på dem som saknades. Han var SÅ glad åt dom som kom. Jag förstår att det inte hjälper, men tänk på de som kan komma, och vill komma. Dom som vill fira dig och din kärlek.

    Sista veckorna före bröllop är mycket stress, nerver och känslor. Det är okej. Men när dagen kommer så glömmer man allt och njuter av ögonblicket. Då spelar allt det andra inte så stor roll. :)

Svar på tråden Så ledsen