• Anonym (Deppi­g)
    Äldre 25 Aug 08:39
    5302 visningar
    24 svar
    24
    5302

    orkar inte vänta

    Vi gifter oss nästa år i Juni och vi är SÅ glada! Jag har planerat ALLT, flera gånger.. Men nu är allt färdig planerat. Det som är kvar är klänning men kan inte fixa det nu, måste bli av med dom 15 kg jag lyckats gå upp. Saken är att jag kan inte tänka på annat än bröllopet jag längtar så mycket. Det kommer att hända mycket roligt på vägen dit men jag kan inte njuta av det. Vill att allt ska vara över så det blir våran dag. Jag får bli min älsklings fru!

    Vet inte direkt vad jag vill ha ut av det här inlägget. Ville vara skriva av mig. / Deppfia

  • Svar på tråden orkar inte vänta
  • Anonym (Deppi­g) Trådstartaren
    Äldre 25 Aug 09:29
    #2

    Tack för ditt svar! Nu känns det liite bättre att jag inte är ensam! haha. Försöker att inte tjata om det hela tiden vill ju inte att alla ska vara less när dagen är här. Men det så svårt! Våra inbjudningar ligger klara och väntar..

    Lycka till du också!

  • Anonym (Deppi­g) Trådstartaren
    Äldre 25 Aug 22:47
    #5

    Jag försöker verkligen att njuta. Jag älskar att planera. Jag vill alltid ha något inbokat som man kan vänta och längta till. Men den här väntan är galen! 2011 är länge! Då måste du också hunnit ändra och fixa och byta 1000 gånger. Jag känner mig nöjd med planeringen nu. Min älskling är med en del och planerar eller jag planerar och han godkänner eller vägrar haha. Men han tycker jag är galen med mitt planerande för han tycker att det är en eeeevighet kvar.

  • Anonym (Deppi­g) Trådstartaren
    Äldre 26 Aug 15:22
    #15

    Vi pratar också om det. Han mer och mer och kommer även med egna förslag. Men som sagt han tycker det är evigheter kvar. Han va med att provsmaka tårtor, bukett konsultation, kolla kyrka, lokal och gick på andakt för att få träffa prästen hehe. Vi har vart och handlat och bestämt pyssel ihop och han har sagt att vi ska ha pysselstund ihop, fast jag har tjuvstartat liite...

    Filibustern när det börjar närma sig kanske det blir mer verkligt för honom också och vill vara med att planera . Hoppas det för det är mysigt att få göra det ihop

  • Anonym (Deppi­g) Trådstartaren
    Äldre 26 Aug 16:18
    #19

    Tur att alla är olika! Jag och min blivande är så lika på så många sätt. Vi vill åt samma håll i livet. Samma planer.

    Men vi kan även gå varandra på nerverna. En sak vi INTE gillar lika är musik. Han gillar rock eller inte rock dödsmetall och jag tycker att det är hemskt! Han får gärna åka på festivaler med sin kompis men jag stannar hellre hemma. Men han vill så gärna att jag ska följa med nån gång och visst kan jag göra det för att ställa upp på samma sätt han ställer upp för mig på vissa saker han inte är så taggad på. Du älskar pyssel och han älskar dig!

  • Anonym (Deppi­g) Trådstartaren
    Äldre 26 Aug 21:34
    #24

    Det är jag nog ganska säker på. Hoppas ingen behöver gifta sig av tvång haha. För alla är inte äktenskap på papper viktigt. Jag skulle kunna gifta mig idag bara jag och min älskade men när vi endå gör det vill jag göra det ordentligt. Och jag älskar och planera. Det gör inte min älskling.


    filibustern skrev 2014-08-26 20:01:56 följande:

    jo men nog blir det ett bröllop.. han skulle ha sagt ifrån ordentligt annars. 


    filibustern skrev 2014-08-26 20:01:56 följande:

    jo men nog blir det ett bröllop.. han skulle ha sagt ifrån ordentligt annars. 


Svar på tråden orkar inte vänta