• Anonym (bliva­nde fru)
    Äldre 23 Aug 12:45
    2061 visningar
    3 svar
    3
    2061

    Bjuda stökig släkt?

    Hej!

    Min sambo och jag ska äntligen gifta oss! Vi planerar ett litet bröllop för närmaste släkt och vänner. Gästlistan ligger på runt 30 pers och festen blir i en liten hembygdsgård med buffé. Inte så många av gästerna har små barn, så totalt blir det 7 barn på gästlistan, med vårt eget barn inräknat.

    Problemet är att min kusin har barn som är rätt högljudda och vilda och... ja, ärligt talat kan dom vara rätt jobbiga faktiskt. Men egentligen är det inte barnen i sig som är problemet. Barn ska vara busiga och nyfikna. Det är föräldrarna som kan bli rätt galna på ungarna när de inte lyder.

    Exempelvis för ett par veckor sedan när vi sågs så blev pappan förbannad och skällde på ena barnet, och då blev mamman sur på pappan och skrek på honom! En lång utskällning som gjorde att hela kalaset stannade upp. Det blev en väldigt konstig stämning...

    Det var tyvärr inte första gången det hände och jag vill bara inte att det ska bli något större bråk som lägger sordin på stämningen, så lättast vore ju om de lämnade barnen hemma under bröllopet.

    Vi vill inte skriva att inga barn får komma, för vi vill gärna ha barn där, bland annat mina brorsbarn. Vi vet faktiskt inte hur vi ska formulera oss utan att någon blir upprörd. Någon som har några idéer?
Svar på tråden Bjuda stökig släkt?