• Äldre 20 Aug 12:18
    17604 visningar
    25 svar
    25
    17604

    Min sambo pratar inte med mig! oO

    tycker det låter lite som att han kanske hade en dålig dag, och så blev det lite fel och så blev det ett bråk. jag och min fästman har också kommit till punkter där den ena, eller båda inte pratar med varann på nästan en hel dag - men låt det vara så då. om jag vore du så skulle jag låta honom vara ifred, men var inte sur tillbaka så att säga, visa lite om tanke utan att vara för på. om du gör middag, säg "var så god, hoppas det smakar bra" och thats it. vänta och se om HAN tar steget att prata. 

    min karl kan vara så att om jag är för på, så blir det lite motsatt effekt, då blir han ännu tystare. så ha tålamod. till slut måste han ju prata med dig. och gör han det och fofrtfarande låter sur - ja men svara med en ickesur ton då, men du behöver ju inte låta överlycklig heller, bara normalt. :) 

    det är mitt erfarenhetsbaserade tips. 

  • Äldre 20 Aug 13:34
    #14
    NeutronStar skrev 2014-08-20 12:42:50 följande:

    Tack! Bra tips, och jag har verkligen backat nu under dagen, skickade ett försiktigt sms vid lunch (vi brukar alltid ringa varandra under lunchen) och sa at jag såg fram emot ikväll och att jag planerat något lite extra till maten. =)
    bra! :D lycka till!
Svar på tråden Min sambo pratar inte med mig! oO