• Äldre 16 Aug 11:48
    8015 visningar
    18 svar
    18
    8015

    Killar gillar min kille

    Tack för era svar. Kyssarna och liknande är alltid maskerade som skämt, men jag misstänker ju starkt att de faktiskt vill ha sex med honom. Låter kanske knäppt, men de har "den" blicken. Pratade lite med honom igår om det här, och det visade sig att han faktiskt hade hamnat i säng med en av killarna för länge sedan. Min kille hade enorm ångest över att berätta  det för mig, och var livrädd att jag skulle lämna honom. När jag frågade om han tände på killar så svarade han bara att han tände på mig, och att det var mig han är kär i. 

    Jag tror på att han är kär i mig, men ibland känns det faktiskt inte som att han är speciellt attraherad utav min kropp. Det jag inte förstår är bara varför han inte har kommit ut, ifall det är så att han är gay/bi, han har en umgängeskrets som skulle jubla och en fin stöttande familj. Jag är väldigt kär i min kille, men jag vill verkligen inte lägga en massa tid på en kille som egentligen föredrar andra killar.

    Min tro har alltid varit att det är de mest homofobiska killarna som är de som inte vågar komma ut som gay, och att min killes öppenhet var ett tecken på att han är bekväm i sin sexualitet. Men nu börjar jag tvivla :/

Svar på tråden Killar gillar min kille