• Äldre 15 Aug 23:20
    7933 visningar
    18 svar
    18
    7933

    Killar gillar min kille

    Är du orolig över hans sexuella läggning?

    Låter faktiskt lite så, inte som att du är fördomsfull men som att du har dina tvivel. Blir du avtändande för att du tror han skulle gå hela vägen med en kille eller att han har det!

    Om inte så tycker jag du skall ta ett snack med honom. Bättre nu så du vet så han inte "kommer ut" om fem år

    Lycka till


    Live free, ride free
  • Äldre 16 Aug 10:43
    #9

    Förlåt, men kysser man killar och tillåter dem ta på en sexuellt och tycker det är okej och roligt så är man antingen bi eller outkommen.

    Jag jobbade på gayklubb hade mycket bekanta gay vänner osv osv. Väldigt öppen med allt och skiter i vad andra gör sexuellt överlag. Men ingen av de gaypersonerna kom med ett närmande mer än en gång, för man säger bara ifrån om man inte gillar den sortens kontakt.


    Live free, ride free
  • Äldre 16 Aug 12:14
    #11

    Yvigt:

    Ett gammal x trodde jag var bi i och med att jag var så avslappnad bland alla gay killar runt mig på krogen. Men när vi blev ihop så sa hon att hon insåg att jag bara var så säker på min sexualitet att jag kunde umgås med dem men att hon klart såg att det bara var i min bekantskap men inte mer. En kram men inget mer och tydlig respekt.

    Din kille kliver verkligen över den där gränsen helt enligt mig, oavsett kön är det inte okej att tillåta andra röra eller tala till en på ett vist sätt. Jag tror dina farhågor är riktiga, en magkännsla är sällan fel.


    Live free, ride free
  • Äldre 16 Aug 16:47
    #14

    Men driver ni med mig. Så det är ok att bara för att det är samma kön som tafsar och kysser osv för att få uppmärksamhet. Skulle min tjej hångla eller sexuellt låta någon kille/tjej göra så med henne så hade jag visat henne dörren direkt. Har ni verkligen blivit sexuellt tafsade på och närmanden av samma kön (dvs ni som är hetro) det är inte trevligt alls. Flirt kan va smickrande men fysisk kontakt är det inte om man inte är lagd åt det hållet.

    Otrohet och överträdelser är otillåtna oavsett kön. Hon har valt mig vill hon hålla på med andra killar eller tjejer så är det bara att försvinna från mitt liv.


    Live free, ride free
  • Äldre 16 Aug 18:08
    #18

    FrökenW: Harmlöst skoj är en sak. Kramar gärna mina gayvänner och låter de komma med kommentarer eller en puss på kinden. Men att bli sexuellt rörd eller hångla med någon tycker jag är ljusår ifrån, och är man helt hetro så ogillar man den sortens sexuella kontakt med samkönade. Inget fel om han är gay eller bi så sett men hans beteende är fel i en relation.


    Live free, ride free
Svar på tråden Killar gillar min kille