• Äldre 15 Aug 22:29
    7930 visningar
    18 svar
    18
    7930

    Killar gillar min kille

    min fråga är varför han inte sätter samma tydliga gräns mot sina gaykompisar som mot sina tjejkompisar? 

  • Äldre 16 Aug 10:03
    #7
    filibustern skrev 2014-08-16 08:55:35 följande:

    JAG kan tänka mig att din kille känner sig lite smickrad. det finns många som blir det när homo/bisexuella raggar på dem, för det är som en bekräftelse av något slag, att man även är tilltalande för samma kön. jag skulle då definitivt bli väldigt smickrad om en tjej börja ragga på mig haha:P 

    men det är jui klart att det inte är kul för dig att se hur de klänger på honom sådär.. skulle inte jag heller tycka, visst, NÅGON gång, men inte hela tiden. det är ju DIN kille.


    visst men smickrad eller inte , han måste fortfarande sätta gränser gentemot sina vänner av respekt för flickvännen och deras relation.
  • Äldre 16 Aug 17:34
    #15
    Nightrod skrev 2014-08-16 16:47:54 följande:

    Men driver ni med mig. Så det är ok att bara för att det är samma kön som tafsar och kysser osv för att få uppmärksamhet. Skulle min tjej hångla eller sexuellt låta någon kille/tjej göra så med henne så hade jag visat henne dörren direkt. Har ni verkligen blivit sexuellt tafsade på och närmanden av samma kön (dvs ni som är hetro) det är inte trevligt alls. Flirt kan va smickrande men fysisk kontakt är det inte om man inte är lagd åt det hållet.

    Otrohet och överträdelser är otillåtna oavsett kön. Hon har valt mig vill hon hålla på med andra killar eller tjejer så är det bara att försvinna från mitt liv.


    Håller helt med dig! 
Svar på tråden Killar gillar min kille