• Äldre 15 Aug 21:51
    7998 visningar
    18 svar
    18
    7998

    Killar gillar min kille

    Min kille är en väldigt öppen, social och fördomsfri person. Han har en stor umgängeskrets och flera homosexuella personer som sina närmaste vänner. När vi träffades såg jag inte detta som ett problem överhuvudtaget, det spelar ju inte så stor roll för mig vad andra människor föredrar för kön på sin partner. Nu börjar jag dock allt mer störa mig på några av dessa killars beteende. De raggar på min kille! Jag kan absolut ta att de har en skämtsam jargong, eller att de berömmer min kille för att han är snygg. Men när de kysser honom  (ja det har hänt), tar på honom på ett sexuellt sätt eller säger saker med en blick som helt klart visar att de menar allvar blir jag så fruktansvärt obekväm. 

    Min kille tycker att det här är jätteroligt, och kan ibland berätta hur många killar som har raggat på honom om han har varit med sina vänner ut på gayställen. 

     Det lustiga är att han är väldigt tydlig med sina gränser med sina hetero-tjejkompisar och med dem känner jag mig aldrig obekväm.

    Jag känner mig ganska fånig och är rädd att min kille ska tycka att jag är fördomsfull, svartsjuk eller homofobisk så jag har inte mer än skojat om det med honom. I nuläget vet jag dock inte vad jag ska göra, överreagerar jag som blir obekväm och faktiskt lite avtänd? (det känns omanligt på ngt sätt att se min kille bli behandlad som ett "stycke kött") Är också rädd att jag bara är svartsjuk, de här gay-killarna är sjukt snygga, roliga och påhittiga så ibland känner jag mig som en tråkig "visa upp för föräldrarna-tjej".

Svar på tråden Killar gillar min kille