• Äldre 8 Aug 09:18
    4244 visningar
    8 svar
    8
    4244

    50 gäster 50 000

    Sitter här och försöker planera ett bröllop inför 2015. Men jag har nollkoll och vill få det ganska avslappnat och trevligt men med god mat.

    Det är dessutom vårt 10 års jubileum nästa år så det blir lite extra romance i det hela. Har kikat runt en del här på Bröllopstorget men det är svårt att hitta alla tips ändå. 

    Är det någon som känner igen sig inom samma ramar? Vart letar ni lokal, klänning, hur har ni gjort med små barn på bröllopsfesten? Ge gärna exempel på upplägg och lokal och mat :)

    Vill inte ha för mkt krusiduller och inte för traditionellt. Är jag helt ute och cyklar med budgeten?

  • Svar på tråden 50 gäster 50 000
  • Äldre 8 Aug 11:07
    #2

    Å vad fint med picknick, det är en jätte bra idé. Men kommer ni vara i en allmän park på allmän plats då? Eller någon slags avgränsning?

    Vi träffades på Djurgården men där är allt ganska pricy...

  • Äldre 10 Aug 18:36
    #7

    Tack så mkt för era svar. Jag håller på att bli tokig, jag letar och leta efter lokaler men finne ringa som är passande. Dessutom vill man att maten ska hålla en ganska bra klass. Bor i Sthlm, så allt är så dyrt runt om.

    Jag vill inte att någon ska hjälpa till och jag vill inte heller vara för mkt i centrum (svårt när man är brud:P)så jag är jätte nervös, men jag vill ha en fest och att allt ska bli kul.

    Har någon haft en fest i tält?

Svar på tråden 50 gäster 50 000